Наймиліші сімейні фото: Ведмежата переправилися через річку на спині у мами

У дикій природі теж можна побачити тісний зв'язок між мамами та дітьми.

Тварини, так само як і люди, піклуються про своїх дітей і допомагають їм долати перешкоди. Нещодавно в США були зроблені наймиліші кадри, на яких видно як ведмедиця переносить на спині своїх шестимісячних дитинчат через річку, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Унікальні знімки зробила Патті Уолш в Національному парку Лейк-Кларк на Алясці. "Дитинчата були трохи налякані. Вони трималися за маму так міцно, як могли", - сказала фотограф таблоїду The Sun.

Ведмедиця з двома своїми малюками хотіла переправитися через річку, але ведмежата ще не досить сильні, щоб долати великі глибини. Тому вона допомогла їм: дитинчата забралися до мами на спину, і тварини вирушили в плавання.

Ведмежата виглядають злякано і бояться впасти: вони міцно тримаються кігтями за шерсть матері, а велика ведмедиця дбайливо переносить їх через річку.

Як тільки у водоймі стало мало води, ведмедиця скинула зі спини малюків. За словами фотографа, такий перехід через річку допомагає ведмежатам позбутися страху.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...