Найпопулярніший український телеведучий віршами висловив увесь біль за те, що відбувається в Україні

"І знову сум і, геть, не радісні думки"

Вже не вперше свої думки у віршованій формі виставляє на суд глядачів найпопулярніший український телеведучий Гриша Решетник, передають Патріоти України.

Первое четверостишие Гриша Решетник посвятил любимой жене и всем женщинам в ее лице. На этот раз тревога из-за происходящего в стране взяла верх над остальными чувствами и эмоциями, потому получились совершенно другие строки. Черно-белое фото и новое стихотворение Гриша Решетник опубликовал на своей странице в Instagram.

Всегда бодрый и позитивный телеведущий загрустил и не без причины. Но чтобы взбодриться самому и поддержать других, Гриша Решетник написал патриотичное стихотворение. Все, что на душе, ведущий "Холостячки" выразил словами:

"І знову хвилювання та тривога,

І знову сум і, геть, не радісні думки,

Але, повірте, нас чекає тільки перемога!

А потім світлі, процвітаючи роки!"

Именно так известный шоу-мен решил показать свое отношение к происходящему, сопроводив красивые строки черно-белым снимком. На фото стоит сам Гриша Решетник в белой рубашке на выпуск поверх светлых брюк, опираясь на черный автомобиль и мечтательно глядя в небо.

Реакцией на увиденное стали многочисленные комментарии подписчиков, выражающие одобрение и восторг:

"Супер! Дай Боже! Чудовий вірш! Слава Україні! Круто! Дуже приємно відчувати таку підтримку! Спасибо за невероятно красивые, позитивные слова! Ты всегда поддерживаешь и вдохновляешь! Щиро віримо в це! Все буде Україна!"


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Два двигуни та радари": У Туреччині заявили, що їхній новий винищувач кращий за американський F-35 (фото)

четвер, 16 травень 2024, 22:33

Турецька компанія Turkish Aerospace Industries (TAI) має намір випустити 20 літаків-винищувачів п'ятого покоління KAAN до 2028 року. Про це йдеться у Turkiye Newspaper із посиланням на заяву гендиректора TAI Темела Котіла, передають Патріоти України. В...

"Нарешті справжня денацифікація": У Бєлгородській області "кадировець" розстріляв товаришів по службі і втік зі зброєю

четвер, 16 травень 2024, 22:06

У Бєлгородській області РФ російський військовий Заурбек Ахтаєв розстріляв трьох товаришів по службі і втік зі зброєю в руках. Про це свідчить оголошення про розшук в російських Telegram-каналах, на які звернув увагу український журналіст Денис Казансь...