Найшли вила на зелені граблі: Екснардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента та переконлива аргументація

Новий скандал, який набирає обертів, просто шокує – корупція, махінації в документах, плутанина зі званнями, туси в караоке і погрози військовим. А в епіцентрі скандалу: людина, яку всі ми давно знаємо, щоправда в іншій іпостасі. В минулому – нардеп із вилами та коровами, а нині – військовослужбовець Олег Ляшко потрапив під пильне око волонтерів і захисників.

Чому спалахнув скандал, у чому Ляшка звинувачують бійці, що каже сам екснардеп і чому ця історія шокує всіх українців? Ексклюзивні свідчення військових і компромати від тих, хто раніше був у його близькому оточенні, йдеться в ексклюзиві Вікторії Гнатюк TSN.ua.

В минулому нардеп, а нині військовий. Ніби нічого дивного, адже на початку повномасштабного вторгнення Росії на захист країни стали сотні тисяч українців. Ляшко також склав присягу українському народові й пішов на фронт.

З екснардепа – у звичайні солдати, рішення, яке можуть ухвалити, певно, не усі. Але сталося це десь наприкінці квітня 2022 року, екснардеп Олег Ляшко у соцмережах гордо заявляє – він у ЗСУ. З тих пір Ляшко активно береться за свої соцмережі.

Що дуже і дуже важливий момент, адже він до цього не мав ніякого військового досвіду. Але картинка у соцмережах насправді дуже і дуже відрізняється від реальності. У пана Ляшка добре виходить турбуватися про тварин, але в безпілотниках він “повний нуль”. І це не ми так думаємо, а військові стверджують.

Але це не заважає екснардепу мітити на посаду командира новоствореного батальйону ударних безпілотників у 63-тій окремій механізованій бригаді. Це досить успішна бригада, хлопці якої постійно і постійно вдосконалюються і від початку повномасштабного вторгнення тримають багатокілометрову лінію фронту.

І саме тут служить Ляшко, і саме обороноздатність цієї ж бригади він тупо знищує - заявили TSN.ua військові з цієї бригади. Захисники звернулися до нас, попросивши надати розголосу історії. Уточнимо: бійці попросили не називати їхніх імен, бо що?

Бо пан Ляшко, цитуємо: "вираховує тих, хто проти нього, і потім погрожує, що в піхоту пошле, або ще що з ними зробить", бо, мовляв, він має вплив. Це стосується і тих, хто відмовляється виконувати його “накази”.

Ви запитаєте, а як так, що простий солдат віддає накази, керує в бригаді, воротить, що йому хочеться? А все просто, він вже не простий солдат, він на словах - тимчасовий виконувач обов’язків начальника безпілотних систем 63-ї окремої механізованої бригади. Вслухайтеся уважно, Ляшко виконує обов’язки начальника безпілотних систем, будучи нулем у цій справі. Плюс до усього цього він перешкоджає навчанню хлопців, бо "забиває болт" і не організовує це все, хоча мав би.

А ось що кажуть самі військові, які безпосередньо працюють під керівництвом Ляшка.

"Компетенції 0. Є достатньо досвідчених офіцерів. Він не розуміє, який засіб і звідкіля ним потрібно керувати. Що може той чи інший квадрокоптер - розуміє по слухах", - кажуть військові.

Ба більше, воїни кажуть, що через накази цього т.в.о командира бригада втрачає техніку, бо Ляшку треба показати гарну картинку знищення техніки у соцмережах.

"Були втрати бортів, квадрокоптерів, коли пояснювали, що цього можна уникнути", - скаржаться захисники.

І от з цим почесним списком претензій пан Ляшко мітить на посаду командира батальйону ударних БПЛа! Прийшов він у армію простим солдатом, зараз він - старший сержант. Тобто, навіть не офіцер і мови про керівну посаду йти не може.

"Повна зневага, будує розмови наче він феодал, а всі раби. Не слухає нікого. Не приймає до уваги будь-які докази, будь-яке майно видає за своє і завжди тикає, що "це я вам дав". Дозволяє собі ображати бойових офіцерів і солдатів. Всі пілоти не хочуть працювати під його керівництвом", - кажуть деякі військові.

Але і це навіть не вершина айсбергу. Швидше за все, пан Ляшко робить все це не сам. Бо на фронт із собою потягнув свого вірного охоронця Євгена Стипанюка, який кілька місяців тому загримів у скандал зі своєю ексдружиною Євгенією Емеральд. Дівчина звинуватила екскоханого у домашньому насиллі, сексуальному насильстві та погрозах.

TSN.ua також звернувся за коментарем до пана Ляшка, можливо, людина має свої аргументи і хотіла б прокоментувати раніше опубліковану інформацію чи надати якісь свої докази або аргументи, але, на жаль, він не відповів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Друзі порадили, тому що...: Полонений сирота із Приморського краю РФ шокував зізнанням, для чого пішов на війну (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:06

Круглий сирота із Приморського краю Росії, Кохтов Костянтин Дмитрович, працював собі на пилорамі, доки приятелі не порадили піти подивитися на війну, для гострих відчуттів. Про це написав журналіст Юрій Бутусов та оприлюднив відео зізнання окупанта, пе...

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...