"Найвеличнійший" виявився геть неготовим до навчання: Богдан вперше розповів, за що Зеленський звільнив його з Офісу президента

Всі спроби людини, що вела виборчу компанію змусити свого недалекого підопічного навчатися, начебто виявилися марними

За словами Богдана, він вимагав від Зеленського краще готуватися до прес-конференцій та міжнародних зустрічей, зазначають Патріоти України.

"Він (Зеленський - ред.) не готувався. Звичайно мене вигнали, я змушував його готуватися до кожного дзвінка, міжнародної зустрічі, сидіти нудні папірці читати. А він не хотів, щоразу скандал", - зазначив Андрій Богдан.

Богдан не заперечує, що дозволяв собі нецензурно висловлюватися на адресу людей з оточення Володимира Зеленського через низький рівень підготовки до важливих зустрічей та заходів.

Зокрема, Андрій Богдан обурився підготовкою Володимира Зеленського до нещодавньої великої прес-конференції, яка відбулася 26 листопада. За словами Богдана, якби він залишався головою ОП, то не пустив би Зеленського на цю прес-конференцію.

"Я собі не міг уявити, хто його (Зеленського - ред.) випустив. Його треба було зупиняти, він ліз у камеру з приводу та без приводу...", - сказав в інтерв'ю Андрій Богдан.

Крім того, Богдан заявив, що під час прес-конференції Володимир Зеленський багато маніпулював та брехав.

"Він не збрехав. Він класно зіграв. Люди аплодували і все, камера, знято", - сказав Богдан.

За словами екс-глави ОП, після перегляду марафону, присвяченого екватору президентської каденції, він мав два дні депресії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...

Увели з-під носу у Росії: Україна може отримати десятки МіГів та СУшок, продані з арсеналів Казахстану. Військовий експерт розповів, як це допоможе авіації ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 0:55

Повітряні сили України можуть отримати 81 радянський літак, серед яких Су-24, МіГ-23, МіГ-27 та МіГ-29. Вся ця техніка була виставлена на продаж Казахстаном восени 2023 року та придбана одним покупцем. Щоправда, є один нюанс – усі вони небоєздатні, але...