"Нахабно прикрився благодійністю": Шоумен Остапчук виїхав за кордон заради грошей, українці обурені (відео)

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук невідомим шляхом виїхав за кордон, де провів приватний захід. Так, шоумена помітили на весіллі у Хорватії. Очевидно, винуватці урочистостей – українці, оскільки вів Остапчук церемонію саме українською мовою. Відео з місця подій поширили гості весілля у своїх соцмережах, а популярний блогер Богдан Беспалов помітив це та поділився у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Як телеведучий зумів залишити країну в умовах повномасштабної війни, коли виїзд чоловікам закордон заборонено, – невідомо. Це питання ставлять собі інтернет-користувачі, які припускають, що Остапчук прикривається проведенням благодійних заходів у Європі, але сам проводить і приватні свята з метою заробити.

"Володимир Остапчук, виїхавши з України вкотре під "соусом" благодійності, провів сьогодні приватну церемонію весілля в Хорватії. Так нахабно і підло прикриватися благодійністю, щоб заробляти заради власного збагачення", – прокоментував Беспалов інцидент.

Тим часом українці у коментарях діляться власною думкою з цього приводу: "Скотина", "Від його інтелекту та ментального наповнення не варто було очікувати чогось іншого", "Коли він вів "інспектор. Міста", я думала, що він справді дуже розумний чувак. Але це був лише образ і гарна робота редакторів", "Швидше за все, виїжджає він законно для якихось узгоджених заходів, а потім уже заразом "під шумок" проводить весілля", "Виходить, що звичайним українцям не можна заробляти закордоном, а помазаним можна. У чому тоді сенс заборони виїзду, коли це виглядає як плювок в обличчя нашим громадянам?", "Може, він провів це весілля благодійно?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...