"Нахабство і безсоромність маріонеток Медведчука геть зашкалили", - політтехнолог Голобуцький

Українців наполегливо намагаються переконати, що подати воду в окупований Крим - це нормальне і вірне рішення.

Максим Гольдарб. Фото: скріншот з відео.

"Медведчуківський пул продовжує транслювати кремлівські тези", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та навів приклад:

"Тепер чергову маячню озвучив Максим Гольдарб на телеканалі "Киевская Русь": "При глупой постановке вопроса, при нежелании договариваться, с учётом всех вызовов, которые вокруг Украины есть, вполне можно представить себе ситуацию, о которой говорят, это не только я уже. О ней говорят поляки, о ней говорят немцы, американцы. О том, что вполне вероятно, что кроме этого [Крыма], мы можем потерять ещё куда-то что-то выше. Там, где Днепр, там, где водохранилище и так далее. И с учётом того, что сегодня происходит в мире, максимум, что произойдёт в ответ – это канцлер какой-нибудь выразит глубокое сожаление, а президент другой страны выразит, как они любят говорить, особую обеспокоенность. Всё. Оно нам надо? При всех разложенных факторах, что люди наши [в Крыму] И всё, этим уже всё сказано. Это – то же самое, как блокада Донбасса. Испортить всё, погубить экономику, но знать, что поезд с углём оттуда сюда не приедет – кому от этого хорошо? На Донбассе знают, куда и как продавать уголь. Мы с вами, как дураки, платим за уголь больше, чем на самом деле нужно, за тот самый донецкий уголь".

--
Ну звісно: ми мусимо дати воду до Криму, налагодити пряму торгівлю з окупантами Донбасу, плюс нова ідея - віддати Херсонську область. Бо все одно втримати не зможемо, ніхто за нас не вступиться, і взагалі так для нас же краще.

Нахабство і безсоромність маріонеток Медведчука геть зашкалили".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...