"Нам страшно жити! Де сховатися?": Мешканці Белгорода терміново шукають укриття

Мешканці Бєлгородської області в Росії, які ще недавно раділи проведенню так званої СВО, протягом двох останніх днів в соцмережах висловили тисячі побоювань щодо того, яка доля на них чекає через обстріли свого регіону. Як відомо, наразі там йдуть бойові дії за участю росіян з РДК та Легіону "Свобода Росії", які виступають проти злочиної політики Путіна. Свої дописи користувачі соцмереж залишають як і в соцмережах, так і коментуючи публікації в російських засобах масової пропаганди, звертаючись в першу чергу до місцевої влади, зазначають Патріоти України.

В той час коли центральна російська влада заявляє, мовляв, все йде по плану, мешканці Бєлгородської області, з якої постійно обстрілюють Харків та Харківську область, відверто дивуються тому, чому тепер вони, бєлгородці, потерпають від обстрілів, масово шукають укриття, благають допомогти евакуювати дітей з підвалів та публікують відео, як пішки з великими сумками тікають в безпечні місця.

Наприклад, в одному з бєлгородських Telegram-каналів росіянка на ім’я Марина запитує інших користувачів про те, "як вони (РДК – Ред.) туди (до Бєлгородщини – Ред.) дійшли", порівнюючи цих військових з кротами.

Своєю чергою, низка інших дописувачів, звертаючись до губернатора, кричать про те, що війна прийшла в Росію і їм "страшно жити". "Страшно бачити поранених і загиблих", - пише дописувачка на ім’я Анастасія.

Авторка іншого допису обурюється, що поблизу неї немає жодного укриття та задає місцевій владі просте питання: "Куди сховатись?". Ще одна дописувачка з ніком Валерія дала зрозуміти, що чомусь «СВО» йде не за планом, про які звітує керівництво окупантів.

"Чому я повинна блукати з 6 дітьми? Покинула будинок в селищі Горьківський, а допомоги немає ніякої…", - написала мешканка цього регіону. Своєю чергою, ще одна дописувачка написала про те, що владі байдуже: "Можливо, я помиляюсь, але там зверху, не дуже переймаються нашими проблемами".

Дописувачка, яка залишила анонімний коментар, звернулась до користувачів соцмереж зі словами, що "всі ми втомились від того, що коїться. Всі ми живі люди і всім нам страшно".

Авторка ще одного допису скаржиться, що багато людей не можуть вийти з будинків, тому що над їх населеним пунктом тепер постійно літають снаряди та дрони та резюмувала: "Коли буде порятунок?!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...