"Нам така Наташа не потрібна": Що зараз із зіркою "Дикого ангела", яка стала громадянкою Росії

Наталія Орейро - уругвайська акторка та співачка, зірка серіалу "Дикий англел", яка є палкою прихильницею "руського міра". У жовтні 2021 вона разом із сином Мерліном Атауальпа Мольйо Орейро отримала російське громадянство, і це рішення особисто ухвалив диктатор Володимир Путін, нагадують Патріоти України.

Раніше знаменитість заявляла, що отриманням громадянства РФ прагне "віддячити своїм російським шанувальникам". До того ж, за її словами, вона "має російську душу", а в майбутньому не проти придбати нерухомість у країні-агресорці. "Домашню атмосферу" у цій державі жінка нібито відчула ще у 2001 році під час однієї з перших поїздок до Москви.

"Я побачила тисячі матрьошок, обличчя яких досить сильно були схожі на моє. І в той момент я зрозуміла, що цілком могла народитися в Росії. До того ж у мене російське ім'я, і тому я завжди відчувала себе всередині цієї історії", - говорила акторка.

Про отримання російського паспорта жінка заговорила ще у 2019 році - це прозвучало як жарт у програмі Івана Урганта "Вечірній Ургант". І вже влітку наступного року вона подала необхідні документи.

"Якось я пішла в посольство Росії в Аргентині з різних питань. Я так часто подорожую та маю стільки зв'язків з Росією, що мене запитали, чи хотіла б я це оформити офіційно. Я сказала, що для мене це було б честю", - говорила артистка в одному з інтерв’ю.

Пізніше Орейро пішла ще далі і знайшла новий спосіб довести свою любов росіянам. У 2014 році, коли РФ незаконно анексувала Крим та окупувала частину Донбасу, Наталія поїхала в тур Росією під назвою "Наша Наташа". Вона виступила у 19 містах країни-агресорки, з’являючись на сцені у кокошнику.

Потім прихильниця Росії випустила декілька кліпів, в яких не забула про свою "улюблену країну". Так, у відеороботі на пісню "United by love" 2018 року, яку Орейро написала до Чемпіонату світу з футболу, зірка постала у кокошнику та заспівала окремі деякі фрази російською. Також вона присвятила кліп країні-агресорці, що має назву "To Russia with Love" (В Росії з любов'ю).

Свої соцмережі уругвайська акторка веде у тому числі і російською, адже продовжує вчити мову окупанта. Так, деякі її пости і Instagram написані одразу двома мовами.

У листопаді минулого року у мережі з’явилася інформація про те, що у Орейро хочуть відбрати паспорт РФ через "пропаганду ЛГБТ". Після виступу знаменитості на ЛГБТ-прайді в Аргентині православні російські активісти звернулися в Генпрокуратуру і МВС РФ з проханням позбавити жінку громадянства.

"Вона взяла участь у фінальному концерті гей-параду, який пройшов у Буенос-Айресі. А два роки тому вона отримала громадянство Росії. У 2018 році вона приходить у светрі з ЛГБТ-символікою на передачу "Радіо Росії" і каже, що виступає проти гомофобії в Росії. У 2022 році, вже після отримання громадянства, вона робить фотосесію в чоботях з символікою ЛГБТ і виставляє у себе в соцмережах ‒ у відкритому просторі. Тобто вона давно і цілеспрямовано займається пропагандою содомії. Її орієнтація мене не цікавить, нехай робить, що хоче. Але вона виступила на святі содомії, це явна пропаганда. Нам така Наташа не потрібна", - йшлося в заяві члена Православної правозахисної групи Івана Квасницького.

Також минулого року ЗМІ писали, що Орейро нібито зібрається зіграти одну з ролей в російському фільмі "Лист Діду Морозу". Проте дані з відкритих джерел щодо фільму дуже суперечливі. На одних сайтах вказується, що роль у стрічці отримав путініст Іван Охлобистін, а інші стверджують, що до РФ з Америки прилетить Дмитро Назаров, який демонстрував антивоєнну позицію. Тому залишається під питанням, чи дійсно ці люди можуть знятися в одному фільмі.

До 24 лютого 2022 року акторка знімалася в Росії. Після початку повномасштабної російсько-української війни вона вирішила не демонструвати адекватну європейську позицію, як це зробили тисячі зірок з усього світу. Натомість виконавиця зробила лише одну “публікацію”, де з’явився беззмістовний “голуб миру”.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького