"Нам в якості орієнтиру "наздогнати" вже навіть Молдову не світить", - політтехнолог Голобуцький

"За 1,5 роки Україна перетворилась на вигнанця Європи. З вакциною вже більш-менш зрозуміло. Україна буде останньою країною в Європі (якщо не в світі), котра проведе масову вакцинацію", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вакцинація в Україні затягнеться мінімум до кінця року. За які гроші забезпечуватиметься вакцинація хоча би половини населення, 20-х мільйонів, це 40 мільйонів доз (з розрахунку 17,85 дол/доза від китайського Циноваку виходить 714 млн дол), - абсолютно незрозуміло.
З китайцями домовлено про 1,9 млн доз: це на вакцинацію 945 тисяч громадян, 2,5%. Для формування колективного імунітету це ні про що. Якщо імунізації вистачає на 3-6 місяців і потім треба повторювати вакцинування, - то це тим більше ні про що.
Тобто, вже зрозуміло, що ми зганьбимось з цим на весь світ. Безвіз, звісно, Європа в нас не забере за таку дупоголовість, але ізоляція для наших громадян буде довшою і жорсткішою.
Висновок: некомпетентність влади призвела до того, що Україна перетворилась на полігон соціально-медичного експерименту («а що буде, якщо не вакцинувати населення і плювати на засоби захисту?»).
--
Ну і про зовсім сумне.
Ті, хто кивають на Албанію «навіть вони вже почали масову вакцинацію»: це абсолютно невиправдана висота самооцінки. Яка Албанія? Я там був 4 роки тому, то вже тоді вона випередила нас так, що наздоганяти безсенсово.
Знаєте, нам в якості орієнтиру «наздогнати» вже навіть Молдова не світить. Бо з усіма її придністровськими окупаційними проблемами в Молдови є братня Румунія, котра тягне Молдову до пристойного способу життя (не «рівня» - саме «способу», це коли підхід до проблем взагалі інакший)".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищення бронетехніки армії РФ: Російські добровольці показали нове відео боїв на Бєлгородщині

вівторок, 19 березень 2024, 12:44

Бійці "Російського добровольчого корпусу", які воюють проти кремлівського режиму в РФ, опублікували 19 березня нове відео боїв у Бєлгородській області. Відповідний ролик з’явився в телеграм-каналі РДК, передають Патріоти України. Російські добровольці ...

Родичі теж не бідують: Ексначальник Самбірського районного ТЦК задекларував 6,4 млн грн, шість квартир та новий Lexus

вівторок, 19 березень 2024, 12:29

Колишній начальник Самбірського районного ТЦК та СП Сергій Бабич, звинувачений у набутті необґрунтованих активів, задекларував 1,8 млн грн зарплати у ТЦК та ще 4,6 млн грн інших доходів, повідомляють Патріоти України. Зазначається, що Бабич та його род...