"Нам у міністерства набирають кадри, користуючись... гороскопами! Як тобі таке, Ілон Маск?" - блогер

Народ, який заряджав банки з водою перед телевізором, продовжує вірити в забобони та вроки, віддає перевагу гомеопатії перед вакцинацією, постійно чекає спасителя, який зробить йому красиво та сито, – породив свого аватара!

"Виходить, нам в міністерство набирають кадри, користуючись магічним мисленням та рекомендаціями, які зародились ще в Месопотамії в V в. до н. є?! Але якщо в нас така державна політика, то пропоную міністерство енергетики формувати з людей, що народжені під вогняними знаками, аграрне міністерство – стихій землі, міністерства водного господарства… Ну ви зрозуміли", - пише на своїй сторінці у "Фейсбуці" блогер Тарас Яловничий, передають Патріоти України, та продовжує:

"В.о. міністра енергетики Ольга Буславець, як виявилось, риба. Ну не в сенсі, що вона як Русалонька обміняла свій голос на ноги, бо її призначення прийти в наш світ та відновити українську енергетику. Вона – Риба за гороскопом.

Це дуже тішить нашого міністра, адже “дякую Богу, що я Риба, бо Риби дуже інтуїтивні і добре розбираються в людях”. То, виходить, нам в міністерство набирають кадри, користуючись магічним мисленням та рекомендаціями, які зародились ще в Месопотамії в V в. до н. є?!

Як тобі таке Ілон Маск?

Скажіть пані Ользі, що через те, що наш Всесвіт постійно рухається, то потрібно вводити ще один знак – Змієносець. І вона вже не Риба, а самий натуральний Водолій. Треба бити в дзвони, бо ця похибка завалить нам всю енергетичну безпеку!

І Богу дякувати за те, що ти Риба, теж, я думаю, не потрібно. Церква таке не схвалює, ба більше, колись за таке можна було потрапити на багаття інквізиції.

Хе-хе, яка іронія: міністра енергетики очистили енергією вогню.

Але якщо в нас така державна політика, то пропоную міністерство енергетики формувати з людей, що народжені під вогняними знаками, аграрне міністерство – стихій землі, міністерства водного господарства… Ну ви зрозуміли.

Чи то я просто не зрозумів і в нас не просто міністерство енергетики, а Прани енергетики? Ну тоді нашим міністрам потрібно, як казав Митець, – першим ділом треба стати рака, йога любить прану. Ну і не забувати тримати кундаліні сухою.

Хотів сказати, як наш президент допускає таку кадрову політику, і раз, читаю:” Президент України Володимир Зеленський припустив, що нестабільність курсу гривні, події в Нацбанку і навіть ситуація з коронавірусом – це наслідки найскладнішого високосного року.”

Ви знаєте, я нарешті увірував, що у нас народ є джерелом влади. Народ, який заряджав банки з водою перед телевізором, продовжує вірити в забобони та вроки, віддає перевагу гомеопатії перед вакцинацією, постійно чекає спасителя, який зробить йому красиво та сито – породив свого аватара, плоть від плоті своєї.

І тепер чекає його з першим променем сонця, коли він прийде на п'ятий день, зі сходу... Смутні часи наступають. Калі Юга. Напевно, самий час праною запастися. Ви як думаєте?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...