Напад на поліцейську у Дніпрі юрист спробував "пояснити" тату на її руці, але у соцмережах обурилися (фото)

Конфлікт між патрульними поліцейськими та водійкою і пасажиром автомобіля “Ягуар” у Дніпрі, який закінчився смертельним пострілом, громадський активіст, юрист та блогер Олександр Ружанський спробував пояснити з психологічної точки зору, звернувши увагу на татуювання на руці поліцейської, яка стала жертвою агресивного нападу. Випускник Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого у своєму “не юридичному” дописі на Facebook висловив думку, що таке тату вказує на людину, яка схильна до конфліктів, передають Патріоти України.

“На руці у нашої поліціянтки зображене татуювання під назвою "Santa Muerte", що в перекладі з іспанської означає Свята Смерть. Однією з особливостей таких татуювань є зображення обличчя жінки з промальованими на ньому рисами черепа (або черепоподібним макіяжем) і, як можлива додаткова деталь, - кістками інших частин тіла. В нашому випадку, ми можемо побачити кістки пальців рук”, - пише він.

Ружанський стверджує, що такі татуювання є характерною ознакою мексиканських бандитів - “прихильників сучасного релігійного культу Santa Muerte (святої смерті), розповсюдженого в певному середовищі латиноамериканців, в першу чергу в Мексиці та США”.

“Я не знаю, з якою метою українська поліціянтка нанесла собі мастюху мексиканських бандитів, але кадровий відбір у патрульну поліцію явно шкутильгає на обидві ноги”, - вважає він.

У коментарях до цього допису автору вказали на невідповідність зображення мексиканської Santa Muerte до тату на руці поліцейської хоча б тому, що татуювання супроводжують скандинавські руни.

За словами громадсько-політичного діяча Віктора Трегубова, на руці поліцейської - художнє зображення “вьольви”, тобто скандинавської віщунки. “Та штука, що за нею стирчить - це вегвізір. Звичайне фентезі за скандинавськими мотивами. Сам вигадав, сам викрив, сам зробив далекі висновки”, - написав він.

Дехто з коментаторів вказує на недоречність вказувати на татуювання у жінки-поліцейської, яка стала жертвою брутального нападу. “Боже, яка дичина! Яке вам діло до чужого тіла, чужих татух, зачіски та лака на нігтях? Дівчині зламали ніс: хто винен? Дівчина, звичайно, бо ̶с̶п̶і̶д̶н̶и̶ц̶я̶ ̶з̶а̶к̶о̶р̶о̶т̶к̶а̶ татуха не така. Це дно”, - написала українська мисткиня Олена Грозовська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...