Наполегливі та вмотивовані: "Азовці" показали, як на світанку зайшли в окопи росіян і зачистили ворожі позиції від вбивць Путіна (відео 16+)

Бійці 12-ої бригади спеціального призначення «Азов» НГУ показали штурм ворожих позицій від першої особи, зазначають Патріоти України.

Як повідомили в бригаді, екшн-камери штурмовиків зафіксували зачистку російських позицій у Серебрянському лісництві.

«Азовці» зайшли в окопи на світанку і атакували окупантів у їхніх укріпленнях: стрілецький бій вівся на відстані менш ніж 10 метрів.

Результат бою — ліквідована ворожа піхота і зачищені позиції, які перейшли під контроль бійців 12-ої бригади спеціального призначення «Азов».

На відео — повний запис штурмових дій з екшн-камери GoPro бійців «Азову». Обережно, деякі кадри можуть вас шокувати:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардеп Андрій Одарченко міг виїхати за кордон - прокурор САП

середа, 18 вересень 2024, 15:18

Прокурор САП під час засідання у справі нардепа від Слуги народу Андрія Одарченка заявила про те, що депутат покинув територію України. Про це повідомив Центр протидії корупції, передають Патріоти України. Зазначається, що Одарченка не було й у Верховн...

Яка країна - такі й ділки: Бізнесмени влаштували стрілянину поблизу Кремля (відео)

середа, 18 вересень 2024, 15:08

У центрі Москви біля офісу маркетплейсу Wildberries в бізнес-центрі «Романов двор», який розташовується поруч із Кремлем, сталася стрілянина, пов′язана з бізнес-суперечкою його співвласників. Унаслідок інциденту, попередньо, одна людина загинула, ще дв...