"Наразі маємо ЗЗД - Зеленський Злив Донбас. Повернути Донбас дипломатичним шляхом більше нереально", - Дмитро Вовнянко

«Ми нікому нічого не віддамо», - заявив президент, який остаточно віддав окуповані райони Донбасу Москві. Бо хто щоб там не казав, але заява Путіна про визнання так званих "ДНР" і "ЛНР" незалежними державами, це реальний результат всіх потуг Зеленського як то: «домовитися десь посередині», «побачити мир в очах Путіна», «в своїй голові я війну завершив», відведення українських сил від фронту, віддачі Цемаха Москві, а не голландському суду, що поруйнувало наші стосунки з союзниками, зливу операції «вагнерівців», зеленого «перемир’я» під час якого продовжували гинути українські вояки, спроби створення «переговорних груп» ім. Єрмака з терористами "ДНР" і "ЛНР", «перемир’я» під час якого гинули українські хлопці і нарешті кількох місяців протягом яких нам нахабно брехали що загрози не існує, а «Захід нагнітає напругу навколо України», - пише блогер і журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Знаєте, я дивуюся витривалості Заходу. Країни НАТО надавали ЗСУ озброєння і спорядження, які ЖОДНОГО разу не зустрів Зеленський (що зустрічав літаки з масками), навіть після того як українські керівники звинувачували Захід у роздмухування паніки, яка, мовляв, шкодить економіці України. Для них проблеми Україні створював не Путін, що концентрував війська на нашому кордоні, а країни НАТО, які допомагали Україні захиститися.
Цікаво, у Зеленського всерйоз думають, що йому і його пахолкам ці заяви от просто забудуть? Даремно. Любимому коміку зі сцени українці пробачити можуть багато чого, як з’ясувалося. Я подивлюся скільки вчорашніх прибічників ЗЕ пробачать йому національне приниження. Бо по факту, всіма своїми діями Зеленський зробив все можливе аби окуповані райони Донбасу стали окуповані не тільки по факту, а й юридично. Навіть не сумнівайтеся, включення ОРДЛО до складу Росії – справа часу. І дай Бог, аби до того, Москва визнала їх у фактичних кордонах, а не в тих які вона сама намалює. Бо тоді повноцінна війна з Росією, з танками, авіацією, РСЗО та Точками-У – лише справа часу.
Агов, боягузи які 5 років втомлювалися від війни на дивані і тому голосували за коміка! Ви цього хотіли? Ви задоволені? Вам чого ще треба аби збагнути, що саме от це отримують всі, хто шукає мир в очах Путіна?
Російська армія заходить на Донбас вже не криючись, а тим часом ЗЕботва волає, що «нарешті позбулися Мінських угод від Порошенка». Чорнороті лицеміри! Мінські угоди були фількіною грамотою, яку ніхто не збирався виконувати, ба більше – вони виписані були так що їх неможливо було виконати. Москва підписала її тому, що Рейд Помсти ходив по тилах терористів і українці були готові звільнити Новоазовськ. Ці «угоди» ніколи не ратифіковані Верховною Радою, роками підтримувати ситуацію, за якої ОРДЛО навіть Росія визнавала українськими регіонами, а отже могла звідти просто піти в разі військової операції ЗСУ аби економічної скрути всередині Росії.
Та аби так сталося, діяти треба було так, як діяв Петро Порошенко. Треба було зміцнювати армію та міжнародну підтримку, а не влаштовувати Велике Крадівництво, про корупційні схеми на якому пише вже навіть New York Times. Треба було знімати ролики про необхідність вакцинації, а не серіали для російського телебачення. Треба було НЕ зривати державне оборонне замовлення, і якісно готуватися до зими, а не руйнувати вітчизняну енергетику, аби закуповувати електрику в Білорусі та збагачувати олігархів. Треба було… Треба було не лізти дилетанту туди, де працювати мають професіонали.
Наразі маємо ЗЗД – Зеленський Злив Донбас. Повернути Донбас дипломатичним шляхом більше нереально, Москва ніколи не віддає те, де вона вже присутня. Команда Зеленського наплювала на могили тих, хто всі ці роки стримував терористів в АТО/ООС. Терористи отримали саме те, чого хотіли. А Україна…".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...