Нардеп Герега має посвідку на довгострокове проживання в Іспанії, - журналістське розслідування

Народний депутат, співласник мережі гіпермаркетів "Епіцентр" Олександр Герега у щорічних деклараціях вказав, що з 2021 року має посвідку на довгострокове проживання в Іспанії. Про це пишуть "Схеми" із посилання на держреєстр декларацій, публічний доступ до якого НАЗК відновило 10 грудня, передають Патріоти України.

Так, у поданих деклараціях за 2021 та 2022 роки Герега зазначив, що і він, і його дружина Галина Герега мають посвідку на довгострокове проживання в Іспанії. У декларації за 2020 рік такий документ нардеп не вказував, зазначають журналісти.

Також Герега задекларував кілька об’єктів нерухомості в Іспанії - житловий будинок та земельні ділянки сукупною вартістю близько 100 мільйонів гривень. "Зокрема, це житловий будинок площею 455 квадратних метри і вартістю близько 3 мільйонів гривень, "ізольоване житло" та земельну ділянку площею 3180 квадратних метри, ціною у понад 62 мільйони гривень, і ще одну "ділянку з житлом" - площею 1378 квадратних метрів та вартістю понад 30 мільйонів гривень.

Всі ці об’єкти записані на дружину депутата - Галину Герегу. У неї ж, відповідно до декларації, сукупно понад 1 мільйон євро на рахунках в двох іспанських банках у Валенсії", - пишуть "Схеми".

За даними журналістів, з початку повномасштабного вторгнення і до травня 2023 року Олександр Герега провів закордоном сумарно 209 днів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...