"Нардеп Халімон купив дім, який коштує приблизно 60 млн гривен за... 10 млн. І податки при купівлі заплатив з 10 млн", - Борислав Береза

"Жив собі такий нардеп Халімон, який займає посади заступника керівника фракції "Слуга народу" та заступника керівника парламентського комітету з питань аграрної та земельної політики, він також є головою Чернігівської обласної організації партії "Слуга народу". І купив він дім з землею на Печерську біля домів Азарова, Літвіна та Павла-мерседеса. Купив дім, який коштує приблизно 60 млн гривен за...10 млн. І податки при купівлі заплатив з 10 млн.", - пише політик та громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але дім, Халімон, чомусь оформив на... свою співмешканку, а їй трохи важко пояснити де вона взяла ці гроші, тому що працює в компанії з продажу спідньої білизни. А там навіть 10 млн. гривен їй заробити та відкласти вкрай сумнівно. А ще вона з 2021 року стала власницею 45-ти земельних ділянок загальною площею близько 80 гектарів.
Ні, ми всі розуміємо, що це купував Халімон, а записував на неї, але все це дуже банальна та сумна історія, коли нове обличчя поводить себе, як старий корупціонер. І він не один такий. Зараз Халімон робить ремонт у тому будинку. А чи встигне "слуга народу" доробити ремонт у новому маєтку до того, як компетентні органи перевірять відповідність способу життя депутата його статкам мы дізнаємось у найближчий час. Але роботи для НАБУ там вистачає. Хоча не він один такий у фракції слуг. Більшість".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...