Нардеп Рахманін відповів, чи міг Баканов працювати на ФСБ

Член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін в інтерв'ю Radio NV відповів на питання чи міг звільнений у липні минулого року ексголова СБУ Іван Баканов працювати на ФСБ, передають Патріоти України.

«Якби було доведено якимось чином його причетність до роботи на ФСБ, напевно, він би був притягнутий до кримінальної відповідальності. Я виходжу зі здорової життєвої логіки і з вимог закону», — сказав Рахманін.

Нардеп наголосив, що, згідно із заявою правоохоронних органів, «питань із погляду порушення кримінального законодавства у наших служб до Баканова немає».

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...