"Нардеп ВР, що пропонує домовлятися з Путіним, продав української зброї на $1 млрд", - Голобуцький

"Нардеп ВР, що пропонує домовлятися з путіним, продав української зброї на $1 млрд. Днями Україна пережила чергову масовану ракетну атаку на цивільну інфраструктуру і мирні міста. На жаль, частина ворожих ракет впала на українські міста", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Шокує, що серед типів ракет, завдяки яким РФ зараз влаштовує терор в Україні є ракети X-59. 100 таких ракет у 2007 році Україна поставила до Росії зі своїх ще радянських запасів.
Якщо підняти інформацію, хто та коли в Україні найбільше продав зброї росіянам, розграбувавши армію, отримаємо цікаві прізвища.
Піднімаємо звіт слідчої комісії парламенту щодо розкрадання в ЗСУ та підриву обороноздатності країни та знаходимо цікавий факт: найбільший “дерибан” української армії відбувся саме в 2007-2009 роках, за часів головування Балоги секретаріатом президента Ющенка.
Згідно з офіційними даними Державної служби експортного контролю України, за період з 2007 по 2009 роки було розпродано таке військове майно: 185 бойових танків різних модифікацій, 474 бойові броньовані машини, 123 артилерійські системи великого калібру, 131 бойовий літак, 21 вертоліт, 276 ракет і ракетних пускових установок, 375 переносних зенітно-ракетних комплексів з пусковими механізмами та ракетами. Українська зброя з ще радянських арсеналів йшла до Азербайджану, Конго і Судану, Білорусі та одним з найбільших її отримувачів була Росія.
За приблизними оцінками фахівців – української зброї було розпродано тільки у 2007 році на 1 мільярд доларів!
Якщо копнути глибше, згадається і скандал із судном «Фаїна», яка перевозила продану українську зброю та була захоплена піратами. Це також було за часів Ющенка/Балоги. І тоді рятувальну операцію судна «Фаїна» очолив особисто Балога. Тому що мова йшла про мільйони доларів особистого заробітку. Але це не все.
Зовсім нещодавно з’явилося відео, де “хазяїн Закарпаття” Віктор Балога розповідає про готовність до перемовин з путіним, якщо той стане президентом. Разом з відео спливли його заяви про те, що треба дати окупованим територіям пожити без України 15 років та провести референдум на Донбасі. Тобто соратник Медведчука по СДПУ(о) який привів його в парламент, під час війни з рф публічно просуває російські наративи.
Тепер все вкладається у логічний ланцюг, де закликам Балоги до порушення територіальної цілісності та перемовин із путіним передує багаторічна робота по знищенню обороноздатності України. І зараз гостро стоїть одне питання: коли силовики, нарешті, вскриють російську “консерву”, що до цих пір сидить в парламенті?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...