Нардепка від "Батьківщини", яка зникла з парламенту у 2022-му, вийшла в ефір з електронною сигаретою (фото)

Нардепка від фракції «Батьківщини» Анжеліка Лабунська, яка понад рік фізично не відвідувала Верховну Раду та не голосувала у сесійній залі, дистанційно бере участь у засіданнях екологічного комітету Верховної Ради. На одному з таких засідань Лабунська дистанційно голосувала рукою з електронною цигаркою. Про це йдеться у матеріалі руху «Чесно», передають Патріоти України.

Востаннє депутатка Лабунська фізично була присутня і її картка голосувала у Верховній Раді у жовтні 2022 року (!).

Зазначимо, що засідання парламентських комітетів є одним із найважливіших етапів законотворення, адже саме там відбувається підготовка тексту проєкту до фінального голосування у сесійній залі. Після запровадження карантину у нардепів з'явилася можливість працювати в режимі відеоконференції та ухвалювати рішення дистанційно, однак такий формат досі ніяк не регламентовано і головуючий не з’ясовує перед початком засідання, де фізично перебувають члени комітету.

За дослідженням «Чесно», Анжеліка Лабунська входить у першу трійку прогульників Верховної Ради від початку повномасштабного вторгнення – вона пропустила 84% усіх засідань. Ця депутатка нерідко була в переліку прогульників ще до лютого 2022 року.

Одним із останніх повідомлень Анжеліки Лабунської після повномасштабного вторгнення Росії в Україну був допис про те, що вона лишається на території України та буде працювати для перемоги.

З того часу Лабунська опублікувала лише два дописи із привітаннями зі святами, з листопада 2022 року оновлень у її соцмережах немає.

Джерело: Главком
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...