"Нарешті про цю історію чує вся Україна": Анатоліч, Шаманська, Денисенко і Кривошапко висловилися про конфлікт Козловського з Кондратюком

Співак Віталій Козловський, який наразі числиться бійцем четвертої бригади оперативного призначення Національної гвардії України Рубіж, у четвер, 12 жовтня, підтвердив, що Ігор Кондратюк забирає у нього частину зарплатні військового. Ігор Кондратюк назвав же колишнього підопічного «рецидивістом з порушень авторського права».

Суперечка Козловського та Кондратюка триває понад 10 років. Артист виплатив уже мільйон гривень і залишилося ще два. В Instagram Козловського підтримали Анатолій Анатоліч, Наталка Денисенко, Міка Ньютон, Аліна Шаманська та інші, передають Патріоти України.

Блогерка Шаманська закликала Кондратюка «пробачити борги». «Нарешті цю історію, яку ти так довго не хотів оприлюднювати, почує Україна. І черговий кенселинг станеться з тією людиною, яка щиро на це заслуговує! Ганьба Ігор Кондратюк. У вас ще є трохи часу аби попросити вибачення і пробачити борги. Інакше, люди не пробачать вам і не забудуть! Будете ходити з опущеними очима багато років. Тож, зробіть зараз вірний вибір! Респект Вадиму Лисиці, який оприлюднив інформацію! Інакше б Віталік продовжував би тримати мовчання, щоб люди не сприйняли це за хайп, який не на часі. Я рада, що сталося саме так. Віталіку, сил тобі й терпіння», — зазначила журналістка.

«Може він тобі її назад задонатить як підтримку українських військових? Насправді це ганебна ситуація. Я на твоїй стороні», — відреагував Анатолій Анатоліч. «Я просто в шоці… Напевно Кондратюка війна нічому не навчила … якийсь сюр і ганьба», — додала Наталка Денисенко.

Олександр Кривошапко в Facebook назвав ситуацію «жіночим фарсом». «Це ж як повинно в ср*ці бомбити, щоб за 10 років не зуміти просто відпустити конфлікт, який всіх давно дратує. До останнього мститися — не риса дорослого чоловіка. Дідусь би отримав набагато більше і з боку відношення, і з боку карми, якби по-чоловічому забув цю історію. А зараз це вже якийсь жіночий фарс. Тримайся, друже! Усі усе бачать!» — написав співак.

При цьому самі доброхоти з колег по цеху, люди не бідні, фінансово участвувати у вирішенні конфлікту бажання не висловили. Безумовно, стягувати, чи не стягувати присуджений судом борг зі свого колишнього підопічного справа колишнього продюсера та його сумління, відчуття справедливості. Закон на боці Кондратюка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...