Народні прикмети на 21 червня. Що може принести проблеми в особистому житті

21 червня, в православному календарі день пам’яті святого мученика Юліана Тарсійського. Він жив у IV столітті, у часи імператора Діоклетіана, який відомий своїми переслідуваннями християн. Юліан народився у місті Тарсі в Кілікії (сучасна Туреччина) в сім'ї благочестивих християн. Після смерті батька його мати Аскліпіодора присвятила себе вихованню сина в християнській вірі.

Під час переслідувань християн Юліан був заарештований і привезений до суду. Йому запропонували відректися від своєї віри та принести жертву язичницьким богам, але він твердо відмовився. За це Юліана піддали численним тортурам. Згідно з переказами, його били, катували, знущалися з нього, але він залишався непохитним у своїй вірі.

Зрештою Юліана було страчено. Його тіло за наказом імператора було кинуто в море. Однак, за переказами, хвилі винесли його тіло на берег, де воно було знайдене та поховане християнами.

Прикмети 21 червня

  • Після дощу з'явилося яскраве сонце – до вечора буде ще дощ.
  • Жаби стрибають біля водойми – скоро прийде дощова погода.
  • Навколо зірок світлі кола – до гарної погоди.

Що не можна робити 21 червня

Цього дня заборонялося рубати липу, адже це могло принести в життя біду. А ось збирати липові квіти дозволяється. Не варто багато розповідати про своє кохання, це принесе проблеми в особистому житті.

Що можна робити 21 червня

Цей день вважається сприятливим для роботи на городі, а тому можете сміливо йти на грядки. Сни, які ви побачили в ніч проти 21 червня, пророчі. Кажуть, що вони намагаються попередити вас про щось важливе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...