Народні прикмети на 31 травня. Варто пригадати, що снилось вночі

Соловей щебече до Петрова дня

31 травня християни східного обряду за новим церковним календарем вшановують пам’ять апостола Єрми. Цей учень Христа також відомий як Єрм, належить до числа 70 апостолів, обраних Христом для проповіді Євангелія після обрання найближчих учнів, 12 апостоліві. Він згадується в посланні апостола Павла до Римлян, де Павло просить привітати Єрму разом з іншими братами.

Єрма вважається однією з ключових фігур ранньої Церкви. Згідно з церковним переказом, він мав посаду єпископа у Філіппополі, де активно сприяв розповсюдженню Христової віри.

Життя святого було наповнене подвигами та трудами на благо Христового благовістя. Він невтомно працював над зміцненням віри серед новонавернених, проповідуючи не лише словом, але й власним прикладом благочестивого життя.

Також Єрма був автором одного з ранніх християнських творів під назвою "Пастир Єрми". Цей текст, що містить видіння, притчі та настанови, мав значний вплив на формування ранньохристиянської думки і довгий час використовувався як повчальний посібник у ранніх християнських громадах.

Життя і діяльність святого залишили помітний слід в історії християнства, роблячи його прикладом для наслідування для багатьох поколінь вірних.

Що не можна робити 31 травня

Згідно віруванням і народним традиціям українців, цього дня бажано не робити таке:

  • не слід сваритися і лихословити
  • не рекомендується працювати в саду і по дому

Також не рекомендується переїжджати на нове місце проживання, оскільки це може:

  • причинити проблеми з фінансами
  • похитнути здоров'я
  • погіршити стосунки на роботі

А особливо не можна нікого лякати, тому що в душі у людини поселиться страх та відчай.

Народні прикмети на 31 травня

Вважається, що сни, які сняться в ніч проти 31 травня, є віщими. Якщо жінці сниться вагітність, це обіцяє їй будь-яке багатство. Побачене уві сні слід сприймати буквально, оскільки в ньому немає прихованого підтексту.

А ще:

  • якщо увечері на траві з'явилася роса, очікуйте на спекотні дні
  • якщо йде дощ, можна сподіватися на багатий врожай
  • почули, як кує зозуля - це до хорошої літньої погоди
  • якщо роса швидко висохла, скоро почнеться дощ
  • ранковий густий туман означає великий урожай грибів
  • затяжний дощ вказує на поганий урожай
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних составів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...

Не ховайтесь за людей!

п’ятниця, 5 липень 2024, 11:45

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...