Народні прикмети на 8 квітня. Що робили, щоб завжди залишатися з грошима

8 квітня в православному календарі день пам’яті апостолів Руфа, Агава, Іродіона, Асинкрита, Флегонта і Єрма. Вони були апостолами від 70-ти, яких Ісус Христос відправив проповідувати Євангеліє. Іродіон був родом з Тарса, міста в Кілікії, Малої Азії, і був співвітчизником апостола Павла. Він став єпископом у Неопатрії і зазнав багатьох страждань за віру, як від юдеїв, так і від язичників. Після одного з таких мучеництв, вважаючи його мертвим, його вороги залишили чоловіка, але він, підтриманий Божою благодаттю, одужав і продовжив проповідувати в Римі разом з апостолом Петром.

Агав мав дар пророцтва і проповідував у Єрусалимі та Юдеї. Він передбачив великий голод, який стався за часів імператора Клавдія, і пророкував, що апостол Павло буде зв’язаний у Єрусалимі і переданий у руки язичників.

Руф був єпископом у місті Тива в Греції. Він згадується апостолом Павлом у посланні до Римлян. Асинкрит був єпископом в Ірканії, Азії. Флегонт був єпископом у місті Марафон у Тракії. А Єрм був єпископом у Далмації.

Прикмети на 8 квітня

  • Похмура погода до холодного літа.
  • Ясно і сонячно — влітку буде тепло.
  • Вже розпустилася береза — можна сіяти овес.

Що не можна робити 8 квітня

Не варто планувати серйозні та довготривалі справи, вони точно не закінчаться позитивним результатом та ще й можуть принести проблеми з фінансами. Також забороняється цього дня прибирати в оселі, адже можна потривожити будинкового, який після цього почне робити всілякі підлості.

Що можна робити 8 квітня

Цього дня наші пращури намагалися обов'язково вмитися джерельною водою, щоб мати міцне здоров'я протягом всього року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на реакцію диктатора?: Лавров несподівано порівняв Путіна із віслюком (відео)

четвер, 16 травень 2024, 13:40

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров, відповідаючи на питання журналістів щодо поїздки диктатора Володимир Путіна до Китаю, порівняв останнього із віслюком, а російську делегацію назвав – «ввічливими людьми». Про це пишуть росЗМІ, п...

У супроводі двох поліцейських: Влад Яма здивував несподіваною заявою про своє "повернення" (фото)

четвер, 16 травень 2024, 13:28

Танцівник і хореограф Влад Яма, який від початку повномасштабної війни виїхав до США і більше не повертався в Україну, здивував несподіваною заявою про своє «повернення». Він опублікував у сторіс в Instagram знімок, на якому зображений біля поліцейсько...