"Народний губернатор" Губарєв заявив, що терориста Гіві підірвала "повія" (відео)

Проросійський колаборант і воєнний злочинець Павло Губарєв стверджує, що до ліквідації одного з ватажків терористичної організації «ДНР» Михайла Толстих, більш відомого як Гіві, причетна якась «повія». Про це він розповів у відео, опублікованому у п’ятницю, 9 червня, українським журналістом Денисом Казанським, передають Патріоти України.

«Знаєте, як загинув… як цей?.. Сомалі… скажіть… Міша Толстих? Його підірвала повія», — заявив Губарєв.

Водночас якихось доказів, або хоча б подробиць, пов’язаних з цією версією, самопроголошений «губернатор» так званої «новоросії» не навів. Згідно з раніше оприлюдненими даними, ватажка банди "Сомалі" було вбито за допомогою вогнемета Шмель у його кабінеті у тимчасово окупованому РФ Донецьку 8 лютого 2017 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...