Народний синоптик пророкує бабине літо в жовтні та майже зиму в листопаді (відео)

Народний синоптик дав прогноз погоди на осінь в Україні. Імовірність прогнозу Леоніда Горбаня - близько 75%.


Народний синоптик Леонід Горбань по місяцях розрахував, якою буде погода в Україні восени 2021 року. Зокрема, за його словами, у вересні на нас чекають ще 10 теплих днів, в жовтні побалує бабине літо, а в листопаді прийде майже зимова погода, інформують Патріоти України.

"Імовірність мого прогнозу - близько 75%, в окремих регіонах, припустимо, дощ пройде на 1-2 дні пізніше або раніше, ніж за усередненим прогнозом. Але середньострокові погодні тенденції на кожен місяць прогноз показує правильно", - пояснив Леонід Горбань виданню Сегодня.

Прогноз погоди на вересень 2021

На початку першого місяця осені на нас чекають ще 10 днів літа, але потім почнуться дощі та похолодає. У перший тиждень вересня буде по-літньому тепло, прогнозує синоптик.

"Друга п'ятиденка виявиться дощовою, але теплою, до +25 в окремі дні – найкраща грибна погода. Після 10 числа дощі припиняться, антициклон принесе ясну, але прохолодну погоду - вдень не вище +18, вночі - близько п'яти градусів тепла", - прогнозує Горбань.

Ще більше похолодає до 20 вересня - температура повітря вдень опуститься до +10...+12 градусів. Почнуться дощі.

21-23 вересня небо проясниться, вдень потеплішає до +17 ... +19 градусів. В кінці місяця знову прийде суха прохолода - вдень стовпчики термометрів покажуть +10 ... +12 градусів, вночі - близько +5 градусів.

Погода в Україні в жовтні 2021

В середині місяця почнеться "бабине літо", а під кінець жовтня Україну накриють сильні дощі, прийдуть нічні морози.

"Прохолода прийде вже з перших днів і посилиться холодними дощами 4-5 числа. Але до кінця першої декади потеплішає, а до середини місяця погода стане майже вересневою: вдень до +20 тепла, сухо і сонячно. Свято Покрови Богородиці, всупереч народним прикметам – "до обіду літо, після обіду – зима" - виявиться найтеплішим днем жовтня. У цей день температура може бути вище +20 градусів", - прогнозує синоптик.

Втім, за кілька днів погода в Україні різко зміниться: температура впаде на понад 10 градусів (очікується лише +6...+8 вдень), почнуться холодні дощі, До 20 жовтня на Півночі та Сході країни очікуються нічні заморозки.

"Глибока осінь прийде після 25 жовтня, коли циклон, що прорвався з півночі, принесе короткочасні, але відчутні морози – дві-три ночі може бути до 7 градусів нижче нуля. Опадів у ці дні не очікується. До кінця місяця знову потеплішає до + 8...+10 градусів вдень, але ненадовго", - йдеться в повідомленні.

Прогноз погоди в Україні на листопад 2021

Листопад в Україні почнеться з холодних дощів, які з часом перейдуть в дощі зі снігом.

"До кінця першої декади небо проясниться, на більшу частину країни, крім південних областей, прийдуть невеликі нічні морози. Вдень температура буде близько нуля або трохи вище", - прогнозує народний синоптик.

В середині місяця трохи потеплішає, але може випасти справжній перший сніг. Він, найімовірніше, розтане. Другий сніг очікується 24-25 листопада, він може затриматися до зими, оскільки в 20-числах невеликі морози повернуться. В цілому, до кінця листопада протримається морозна погода без опадів.

Зазначимо, народний синоптик Леонід Горбань у своїх розрахунках використовує старовинну методику, а саме Брюсов календар, що враховує вплив на погоду розташування планет Сонячної системи.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...