Народжені повзати хотіли літати: У росіян провалився запуск космічного корабля (фото, відео)

На космодромі Байконур в останній момент в автоматичному режимі скасувався запуск космічного корабля "Союз МС-25" із трьома космонавтами на борту. Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Спочатку причину не називали, а згодом в Роскосмосі пояснили, що скасування запуску корабля сталося через просідання напруги хімічного джерела струму. Зокрема, під час трансляції в НАСА повідомили, що двигуни ракети, яка мала відправити корабель з екіпажем на МКС, не включилися у запланований час.

У трансляції Роскосмосу показали момент перед пуском ракети-носія "Союз-2.1а", яка мала вивести на орбіту пілотований корабель "Союз МС-25".

Зазначається, що на борту корабля були російський космонавт Олег Новицький, білоруска Марина Василевська, а також американська астронавтка Трейсі Дайсон. "Союз МС-25" повинен був доставити їх на Міжнародну космічну станцію.

Відомо, що на суботу, 23 березня, запланована друга спроба запуску ракети "Союз-2.1а" з пілотованим кораблем.

Як пишуть ЗМІ, американка Дайсон повинна була відправитися на МКС за угодою про перехресні польоти між Росією і США. Політ мав стати третім на кораблі "Союз МС" у рамках договору про перехресні польоти на МКС, укладеному Роскосмосом та NASA.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Голова Європарламенту виступила у Верховній Раді, але багато нардепів вчинили дуже неввічливо (фото)

четвер, 9 травень 2024, 20:16

У Верховній Раді після завершення повітряної тривоги розпочався виступ голови Європейського парламенту Роберти Мецоли, повідомляють Патріоти України. Більшість народних обранців вирішили не бути присутніми на виступі голови Європейського парламенту. Де...

"Великая Отечественная еще не закончена - надо победить украинцев": Російський пропагандист приголомшив маячнею про війну (скріншоти)

четвер, 9 травень 2024, 20:01

Російський військовий та пропагандист Олександр Жучковський видає нову версію російської історії. Про це розповів журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України. Росіянин розповідає про те, у Другій світовій війні, Росія насправді воювала з укр...