"Нас кришать, а Москві пох*й... із роти в 100 осіб залишилося 12": У мережі з'явився крик відчаю окупантів із Вовчанська (відео)

Російський загарбник, який зумів вижити у перші дні нового наступу країни-агресора на Харківщині, розбовкав у соцмережах про реальну ситуацію у Вовчанську.

Залишившись у тилу, він вирішив поділитися своїми враженнями від того, що відбувається, записавши викривальне відео, в якому поскаржився на величезні втрати ЗС РФ.

«Приходить група, її відправляють штурмувати вулицю. Здається, вулицю проходиш, усе нормально… Потрапляєш під заміс, під кулемети, там, особливо дрони, FPV-шки, просто. Виводять стільки складу… А командування по рації кричить: „Уперед, уперед! Уперед, уперед!“. Відкатів не можна. Не дають відкатів. Тобто назад відійти не можна. Коли вже залишиться, там, осіб п’ять-десять з групи… Ну, з усіх груп — можливо, ще дадуть (відступити — ред.). Від нас із роти, зі 100 осіб залишилося 12», — розповів окупант.

І ось на цьому тлі він несподівано для себе усвідомив, що кремлівському режиму на своє «гарматне м’ясо» просто начхати, тому повернутися додому цілим і неушкодженим для російського солдата, кинутого командуванням на штурм Вовчанська, практично нереально.

«Прийшли свіжі групи. Які не обстріляні. Які з учебки чотири дні, там, або п’ять. Їх на ранок відправили у штурм. І вони просто навіть два будинки не пройшли. Їх поклали під кулеметом. Вони скупчилися, і просто добили їх FPV-шками. Залишилося осіб п’ять-шість. Йшла група до нас, із цієї групи одна людина взагалі залишилася. Тобто виходить, нас кришать просто і все. Відправляють під кулемет, під дрони, у світлий час. Просто повне м’ясо. „Уперед, уперед! Уперед, вперед!“… Хто сидить у Москві - їм пох*й», — констатував росіянин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...