Нас не злякати: Афганістан та Чечня здадуться покидькам прогулянкою, - Мирослав Гай

Відомий волонтер запевнив, що готовий до будь-якого розвитку подій та зробить усе залежне від нього, щоб не дозволити дестабілізувати країну.

Мирослав Гай. Фото: скріншот з відео.

"Все летить шкереберть.Суди звільняють терористів, повертають державні банки олігархам, гроші диктаторам та їх пасіпакам, російські запроданці вже відверто піднімають голову, лунають погрози, іде активізація терористичних груп, активізація на фронті", - пише волонтер Мирослав Гай на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я спокійний. Дзен. Почистив сьогодні зброю, перебрав тривожний рюкзак, зняв усі гроші з приват банку, бо він тепер не державний, завтра іду на дебати з бандажем та турнікетом.

Покидьки думають, що злякають та посіють дестабілізацію, що створять підґрунтя для російських військ. А ні. Ідіть до дупи.

Ви отримаєте такий супротив, що Афганістан та Чечня здадуться вам прогулянкою. У мене є моя родина, моя країна та моя бригада. Прутень вам у дупу, кацапути, а не Україна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не впевнений, що серед мільйона осіб у силах оборони хоч хтось воює за владу. За неї узагалі не треба воювати, - Віктор Трегубов

понеділок, 29 квітень 2024, 23:23

"Уже писав, та ще раз треба. З усіх аргументів на користь ухилення різного ступеня довбодятлізму мене більш за все дивує "за що воювати, за цю владу?" Ем. Мені просто цікаво, а ті, хто його висувають, хоча б на секунду намагаються подумати, що говорить...

Щоб виправдати вбивства українських дітей у Маріуполі, на російському ТБ видали нову нісенітницю, - Казанський

понеділок, 29 квітень 2024, 23:10

"На російському ТБ видали нову нісенітницю про 10-річних дітей, які ходили окупованим Маріуполем і вбивали ножами російських військових, встромляючи ножі "рівно в печінку під бронежилети", - пише український журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм...