"Нас предали, время рвать когти!": Окупанти Донбасу позбавили "ополченців" лікарняних та гробових

Якщо зараз терорист підірветься на міні або розтяжці під час бойових дій, то за лікування і реабілітацію платитиме сам, а не "республіка".

Ватажки "ДНР" змінили правила прийому на службу в "армію республіки", згідно з якими не приймаються особи без місцевих паспортів, а травми, отримані на передовій, лікуватимуть за свій рахунок. Про це написав у своєму блозі донеччанин Дмитро Черкасов, передають Патріоти України.

За його словами, якщо терорист підірветься на міні або розтяжці під час бойових дій, то за лікування і реабілітацію платитиме сам, а не "республіка". "Ось це я розумію ставлення до своїх "захисників"! Цікаво, скількох людей спишуть за цими новими наказами? І чи розуміють самі "захисники", що вони – жертви правління ватажків "республіки"? Що воно їм накаже, те вони і зроблять. Хлопці, пора б вам вже змотувати свої вудки і тікати світ за очі", – іронічно порадив блогер.

Баринов також опублікував листування поміж терористами "ДНР", де вони скаржаться на погану медичну допомогу, усунення неугодних і радять всім розбігатися, бо Донбас, на їхню думку, зливають.


Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дістане Москву та Петербург: Український вбивця авіаносців, військових баз та мостів збільшить радіус дії до 1000 км - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 8:38

Москві приготуватись: Україна збільшить далекобійність ракет "Нептун" до 1000 км і наростить їх виробництво в 10 разів

Війна та передова до кінця - то для бідних та "дурних": Як багаті та безсовісні "непридатні" прокладають собі шлях за кордон при потуранні можновладців, — ЗМІ (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 8:15

Цих мажорів не шукатимуть віськомативці. Журналістське розслідування вскрило один з наганебніших видів корупції в Україні під час війни. Чартер, Ferrari, Lamborghini, BMW, день народження на Ібіці, озеро Комо — це лише деякі зі складових однієї відпуст...