"Нас знов ментально доліплюють до Росії і її життя", - політтехнолог Голобуцький про шоу Шустера

"Прямо зараз: Гордон у Шустера, "Петушка хвалит кукуха, за то, что хвалит он петушку".)). Розповідають, наскільки важливим, корисним, видатним було інтерв'ю з Гіркіним, та й з Поклонською непогано", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Доводити це нерозумним українцям запустили Чубайса як цілого "доктора філософських наук", Надюху Савченко, Крюкову (зам.Гужви в Страна.уа), ну і Гордона особисто.

В студії активно обговорюють, що відбувається в Росії, в Кремлі, в ФСБ, хто там що сказав, зробив, міг спланувати... Тобто, Шустер знов занурює українського глядача в російський контекст, реактуалізує політичне життя Росії для українців - після того, як 6 років ми просто пам'ятали, що це ворог в будь-якому варіанті, і особливо не цікавились борсанням тих персонажів.

Нас знов ментально доліплюють до Росії і її життя. Витрачають на це дуже великі гроші (бо шоу Шустера вимагає шалених вкладень). А ми ковтаємо, ніби так і треба".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...