"Наш враг - не Путин. Враг - это вся Россия", - Сазонов

Давайте відкинемо ілюзії про нездатність домовлятися українських лідерів або "злого Путіна".

"Ну что, шановні друзі? Доки ми дискутуємо що до відставки глави НБУ в соседии прошел референдум. Почти 78% граждан Мордора поддержали правки в Конституцию и узаконивание вечного правления их Саурона", - пише оглядач Кирило Сазонов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Что это значит для нас? Ничего хорошего точно. Единственный бонус - может у некоторых в нашей стране немного просветления в голове будет? И дойдет, что наш враг не Путин. Враг - это вся Россия. Которая Путина с его агрессией в Донбассе и Крыму поддерживает. В большинстве - поддерживает.

Нет, это не Порошенко виноват в том, что поругался с Путиным и не смог договориться. И не Зеленский, который не может договориться с Путиным. Среди нас нет вообще тех кто хотел войны. И нет виноватых.

Войну начала Россия. Давайте уже признаем это и отбросим иллюзии про недоговороспособных украинских лидеров или злого Путина. Жителей РФ коробит от самого словосочетания Независимая Украина. И с этой реальностью нам жить. Всегда. Референдум - очередное доказательство. Они не поменяются, не поумнеют и не станут нормальными...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виникло відчуття, що ми працюємо": Спікер "держради Криму" забув вимкнути мікрофон і озвучив цікаві речі (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 11:44

Так званий «голова держради» у тимчасово окупованому РФ Криму Володимир Константинов, йдучи на перерву, забив вимкнути свій мікрофон і випадково наговорив у нього зайвого. Відповідне відео було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України. На н...

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...