"Наша позиція - війна до останнього українця": Арестович обурив новою заявою

Скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що Захід не готовий до війни з Росією, тоді як в Україні війна триватиме "до останнього українця". Про це він сказав на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

Арестович заявив, що "Україна стоїть перед загрозою так званого "парагвайського сценарію". "Нагадаю, у 19 столітті в Парагваї була війна, ця держава відчайдушно воювала і навіть перемогла, але у них не стало 70% чоловічого населення. Була знищена промисловість і вони навіть запроваджували многоженство. І якщо ви вважаєте, що ціною за аплодисменти у Давосі є "парагвайський варіант", то я не згоден", - заявив він.

Арестович переконаний, що українці платять життям за курс на вступ до ЄС та НАТО. "Зараз народ платить за курс на ЄС та НАТО, у яких немає бажання нас туди приймати, а у нас немає можливості захистити таку політику. Для мене це - злочин проти народу. Я давав присягу народу Україну, можете мене вважати зрадником. Але політика походу на ЄС та НАТО у нас не забезпечена, для нас ціна вступу до ЄС та НАТО - це війна з Росією. Якщо ЄС та НАТО нас приймуть - матимуть війну з РФ. Захід не готовий за це платити", - сказав він.

Арестович заявив, що Захід не готовий до війни, проте на його думку, деякі країни хочуть, щоб вона продовжувалась. "Наша позиція - війна до останнього українця", - заявив ексрадник ОП.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Королівство кривих дзеркал

п’ятниця, 5 липень 2024, 19:02

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних потягів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...