Наші бійці тримають фронт так, ніби сили України і Росії рівні. Це дратує Путіна, - Ганна Маляр

"Майбутнє цієі війни визначається зараз. Травень- липень. 10 років пролиття нашої крові знадобилось, щоб Захід усвідомив, що РФ становить загрозу і для них теж", - пише ексзаступниця міністра оборони України Ганна Маляр на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Зараз НАТО готує сухопутні коридори для військ США на випадок вторгнення Росії в Європу. А вище керівництво Північноатлантичного союзу попередило про те, що західні уряди повинні підготуватися до конфлікту з Росією в наступні два десятиліття.

В момент цього усвідомлення Путін ще нахабніше почав себе поводи і нарешті є колективна політична воля обмежити його апетити. Йому буде неприємно. Тому, як розвиватимуться події залежить від його реакції.

Поки що його війська потужно наступають на Сході. Як зажди, не зважаючи на їхні великі втрати. Якщо оцінювати об’єктивно результати наших Сил оборони, то вони міцно тримають оборону, попри фрагментарну втрату позицій.

Оцінюючи такі речі завжди треба брати до уваги співвідношення сил. У росіян їх неспівмірно більше. Разом з тим наші тримають фронт так, ніби сили рівні. Це дратує Путіна. Їхні витрати на такий наступ неадекватні навіть для його схибленої уяви. Тому там зараз чистять військову верхівку. Бо в нього закралась думка, що його дурять. Він не вірить, що при такому співвідношенні сил на їхню користь можна так потужно оборонятись, як наші. Шукає, де тут підстава з боку його військових.

Тобто мотивація і професіоналізм у нас є, щоб дотиснути Путіна. Питання лише у тому чи зможе зараз Захід діяти оперативно та не спокушатись на ілюзії щодо перемовин".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...