"Наші герої можуть пити та підіймати руку на членів сім'ї...": В Росії розроблять кодекс дружини та нареченої "ветерана СВО"

У Росії вирішили розробити кодекс дружини та нареченої "ветерана СВО", щоб на законному рівні заборонити росіянкам розлучатися після сімейного насильства. Натомість їх будуть заохочувати до "більш важливої ролі" - продукування свіжого гарматного м'яса для забезпечення ідей кремлівських імперців. Про те, що увійде до цього "кодексу", пишуть російські пабліки, передають Патріоти України.

До розробки цього документу залучили фахівців міністерств і відомств Росії, а розробляють його на доручення групи радників Путіна. "Кодекс дружини та нареченої "ветерана СВО" – це наш внесок у зміцнення інституту сім'ї у Росії. Зараз багато ветеранів і навіть бійців мають проблеми в сім'ях. І це зрозуміло – їхня поведінка змінюється під впливом всього, через що пройшли наші хлопці. Випадки розвалу сімей ветеранів, що почастішали, і змусили нас зайнятися таким документом", - пояснив один із співрозмовників.

Також стало відомо, що буде у цьому так званому кодексі. "Наші ветерани проходять через пекло і зрозуміло, що поведінка багатьох змінюється. Дружини та діти перестають їх розуміти, а наші герої, чого гріха таїти, можуть поводитись не так, як до попадання на фронт. Кричати, вживати алкоголь, підіймати руку на дружину та дітей. Завдання нашого кодексу – розповісти дружинам, нареченим, просто подругам ветеранів, як подолати це, бути терпимішими, не подавати відразу на розлучення у разі чого, а спробувати зберегти свою сім'ю, свої стосунки. Адже потомство ветеранів – це той наш головний генофонд, який врятує Росію", - кажуть розробники.

Кодекс начебто знаходиться на початковій стадії створення і буде готовий щонайменше за кілька місяців. Додамо, що за даними російського видання "Верстка" за 2,5 роки з початку війни жертвами росіян, що повернулися з фронту, стали вже майже півтисячі "громадянських" - щонайменше 242 людини загинуло, а ще 227 - отримали небезпечні для життя важкі каліцтва. Ці числа зростають в основному за рахунок родичів військових та їх знайомих: більшість злочинів мають побутовий характер і трапляються через вживання спиртного.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

«Найбільш напружені бої були в Новогродівці. Під’їхали на 15 метрів до укриття росіян. Вони там всі згоріли», - січеславські танкісти про бої на Сході

неділя, 29 вересень 2024, 22:40

Покровський напрямок — один з ключових і найважчих сьогодні на фронті. Саме тут протистоять російським окупантам воїни 25 окремої повітрянодесантної Січеславської бригади Десантно-штурмових військ ЗС України. . Кореспонденти АрміяInform побували в рай...

Естонія готова першою вдарити по Росії. Це не жарт, - журналіст

неділя, 29 вересень 2024, 21:56

"Естонія готова завдати превентивного удару по Росії для захисту НАТО, якщо РФ виявить ознаки підготовки до нападу на блок. Про це заявив голова Генштабу Сил оборони Естонії генерал-майор Вахур Карус", - пише російський опозиційний журналіст Аркадій Ба...