"Наші пілоти вже тренуються на американських літаках": Жданов спрогнозував, коли Україна отримає винищувачі від США

Українські пілоти вже тренуються на американських літаках. Після навчання Вашингтон забезпечить нашу країну винищувачами. Коли це станеться, спрогнозував на своєму YouTube-каналі військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

Він вважає, що американські військові літаки можуть з'явитися у ЗСУ до кінця поточного року. "Взимку, я цілком допускаю, що у складі Повітряних сил ЗСУ можуть з'явитися американські літаки. Що це буде - F-15, F-16, F-18 - на сьогодні сказати практично неможливо", - говорить Жданов.

Він додав, що з'являлася інформація про тренування українських пілотів на літаках F-15 або F-16. Точної інформації з цього питання поки немає. Військовий експерт нагадав, що в оборонному бюджеті США передбачено 100 млн доларів на навчання пілотів ЗСУ явно не на МіГ і не на Су. "Я не виключаю взимку появи літаків західного зразка у складі ЗСУ", - підсумував Жданов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Постачалася раніше до М'янми: У росіян помітили рідкісну техніку, яку виготовляли в Харкові (фото)

субота, 18 травень 2024, 19:30

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що у російських військ в Україні була помічена рідкісна бойова машина МТ-ЛБМШ. Фото техніки Коваленко показав у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України...