Нашого цвіту по всьому світу: Українка розповіла про ціни на продукти у Канаді (фото)

студентка разом зі своїм хлопцем витрачає на їжу в середньому 600 канадійських доларів у місяць. Вона купує базові продукти - крупи, м'ясо, молочні вироби тощо.

У Канаді продукти коштують дорожче, ніж в українських супермаркетах. Вартість продуктів може трохи відрізнятися у різних магазинах. У кожній провінції є свої локальні мережі, у яких товари вартують значно більше, розповіла канадська студентка з України Валентина Мізюк, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

Окрім цього, на деякі товари додатково діє податок у розмірі 13% від вартості. Він не накладається тільки на товари першої необхідності - хліб, м'ясо, молочка, яйця, крупи, кава, чай тощо. А от за алкоголь, солодощі та інші закуски на касі доведеться доплатити.

"Дешевші продукти можна знайти в супермаркетах Walmart і Basics Food. Трохи дорожче треба заплатити в Loblaws і Sobeys", - сказала дівчина.

Зіпсовані та неякісні продукти зустрічаються рідко, але якщо так станеться - то з радістю повертають гроші або змінюють товар.

У супермаркетах Канади дуже мало продуктів українських марок. Вітчизняні продукти треба шукати в магазинах європейських товарів. Алкоголь та гречку також продають у спецмагазинах. Курятина вартує значно дорожче, ніж свинина. На прилавках частіше можна знайти свіжу рибу.

Пропонуємо добірку фотографій із супермаркету Loblaws. Ціни зазначені у канадських доларах, які називають кад. За актуальним курсом валют, 1 кад коштує 21,94 грн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...