"Наших людей роками катують у підвалах, а вбивцям возять десятки тисяч тонн вантажів", - Гармаш про гуманітарку на Донбас

"У підвалах багатьох людей піддають тортурам і навіть вбивають". Про це пише Сергій Гармаш, член української делегації в Тристоронній контактній групі.

 Сергій Гармаш, член української делегації в Тристоронній контактній групі.На окупований Росією Донбас міжнародні організації регулярно доставляють гуманітарну допомогу, зокрема продукти, медикаменти, засоби гігієни, а також електроніку, устаткування і будматеріали. Водночас вони досі не мають доступу до полонених, яких роками утримують бойовики.

У підвалах багатьох людей піддають тортурам і навіть вбивають. Про це Сергій Гармаш, член української делегації в Тристоронній контактній групі, написав на своїй сторінці у Facebook.

Міжнародна спільнота, однак, ніяк не може це зафіксувати, через що російські найманці відчувають свою безкарність і отримують при цьому тисячі тонн "гуманітарки".

"Наші люди сидять у підвалах роками, їх там катують, ґвалтують вбивають, а "гуманітарники" возять тим, хто ґвалтує, катує і вбиває. десятки тисяч тонн вантажів... Може час закривати цю лавочку? Може досить полегшувати Росії тягар її обов'язку забезпечувати соціально-економічні потреби населення окупованої нею території?" – написав Гармаш.

Член ТКГ вважає, що необхідно вимагати, щоб кожен гуманітарний конвой закінчувався допуском представників Червоного Хреста до полонених українців.

Скриншот.

Скриншот.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...