"Нашим дуже важко, тривають бої": Арестович назвав, де на фронті росіяни мають перевагу

Поблизу села Павлівка на Донецькому напрямку – дуже складна ситуація для українських військових. Росіяни стягнули туди "все, що їздить і стріляє". Про це повідомив радник Офісу президента Олексій Арестович у розмові з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

Арестович заперечив "вкиди" російських пропагандистів, що окупанти нібито захопили Павлівку.

"Не взяли, але бої тривають дуже важкі. Нашим дуже важко. Там локальна і дуже серйозна перевага російських сил. Бо вони зібрали все, що рухається, їздить та стріляє і кинули на Павлівку. Обстановка дуже важка, але ми поки не здали населений пункт. Тривають бої. Сподіваємося, що допомога прибуде швидко", – зазначив радник ОП.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...