"Насєлєнію", може, й неважливо, чиїм ім'ям вулицю називати і кому ставити пам'ятник. Але громадянам України це небайдуже", - екс-спікер Віктора Ющенка

В нашій країні живе багато громадян, які вимагають поваги до національних героїв та традицій, а не тільки мріють про власний добробут.

Ірина Ванникова. Фото: Фейсбук.

"Дорогий Степане Андрійовичу, нам тут у телевізорі розказали, що неважливо, кому ставити пам'ятник, неважливо, чиїм ім'ям вулицю називати, що немає "строчки "патріот" у паспорті". Для "насєлєнія", може, неважливо, але нам, громадянам України, дуже небайдуже", - пише Ірина Ванникова на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Нам важливо, куди йде країна – у НАТО, чи ЄС, чи Тайожний союз. Нам, громадянам, важливі "не намажеш на хліб" символи, які ідентифікують нас як українців. І нам прикро чути від глави держави гарне за формою, але за змістом "какая разніца", звернення до нації. Гібридно, підступно так розказали, і наприкінці чомусь не прозвучав наш гімн.

Але все буде Україна, Степане Андрійовичу. Із [минулим] днем народження! P.S. Прошу не ображати президента в коментах. Конструктивні зауваження вітаються. Президент – це символ нашої держави і демократичний вибір більшості. Така наша реальність сьогодні".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...