"Наснилося, що Росія точково запалала. Хтось її почав бомбардувати, з самого ранку, десь о четвертій", - Олена Кудренко

"Мені наснилося, що росія точково запалала. Хтось її почав бомбардувати, з самого ранку, десь о четвертій. Люди вискакують на вулиці і чують звуки вибухів. Перелякано озираються один на одного - хто в капцях з Бучі, хто виблискує сережками з Ірпеня. Вони ще не знають, що насправді їх чекає, але хтось вже вибігає з валізами та сідає в авто. Автомобілі заполоняють вулиці вранішніх міст і створюють суцільні затори, а на заправках дуже швидко закінчується пальне", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А потім прилітає. Гучно, багато і моторошно. Як на нашій Салтівці. І комусь відрізає шиї розбитим склом. Теж, як на нашій Салтівці. І вже в когось немає світла та тепла, а під'їзди завалені трупами. Та-а-ак, теж, як на нашій Салтівці...
Небо чорніє і насичується одним суцільним приголомшливим рекотом. Це літають бомбардувальники. Люди пригинаються від жаху до підлоги, спускаються в підвали, залазять під сходи, які ведуть на другий поверх, затикаючи маленьким дітям вуха, а серце тим часом вже в п'ятах... Це вже не я, там, під сходами, зі своїми дітьми. Це вже вони. І під сходами, й у підвалах.
Загоряються лікарні і школи. Дитсадочки і торгівельні центри. Хтось кричить: "что праісхо-о-одіт???!!! Зачєм ви єто бамбітє, єто же роддом?!!!"
Але з-за штурвала бомбардувальника його ніхто не чує. Звичайно. Я це знаю, коли чула інтерв'ю з російським пілотом, якого взяли в полон, і він казав, що скинув того вечора дев'ять бомб на моє місто. Дев'ять. І нічого не чув. Ось і ці нічого не бачать, бо в них на карті "воєнная мішень", і "нєєб...т".
Цвинтарі, ще вчора спокійні, безлюдні - перевертаються догори дном. Міни пробивають кілька метрів землі та вивертають назовні і пушкіних, і кобзонів. І генералів, і артистів. Діти кричать, жінки виють, чоловіки матеряться - все як вони звикли. Але тепер причина для цього дуже для них дивна. Здається, вона називається "бумеранг".
Дивний сон.
Дуже дивний.
Чого б це?..
Прокинулась, за вікном дощ. Але день почався. До бою, друзі...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...