"Насправді перемовини між Росією та Сполученими Штатами щодо України не завершено. Вони навіть не припинялись", - Сазонов

"Насправді перемовини між Росією та Сполученими Штатами щодо України не завершено. Вони навіть не припинялись. І якщо саме зараз не йдуть прямі перемовини між президентами, то підлеглі спілкуються постійно і через це спілкування сторони обмінюються меседжами. І головне, що сьогодні артикулює Кремль – припинення військової допомоги Україні з боку США", - пише політолог Кирило Сазонов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Цікава новина – у Білому домі обговорюють надання більшої кількості зброї та боєприпасів на тлі можливої ескалації військової агресії Росії. “США оцінюють варіанти зміцнення спроможності українських сил протистояти потенційній російській окупації. Це передбачає забезпечення української армії додатковими боєприпасами, мінометами, протитанковими ракетами Javelin та зенітно-ракетними комплексами, котрі, ймовірно, надійдуть від союзників у НАТО”, – йдеться у матеріалі сайту "Букви" з посиланням на CNN.

На тлі цього повідомлення посольство Росії в США звернулось до офіційного Вашингтона із закликом відмовитись від постачання зброї ЗСУ. Та запевнили в своїх суто мирних намірах. “Вкотре наголошуємо: Росія ні на кого не збирається нападати. Практика переміщення військ на власній землі – наше суверенне право. Закликаємо припинити істерики і не нагнітати напруженість навколо проблеми Донбасу. А головне – не підштовхувати “гарячі голови” у Києві до нових провокацій”, – заявили у посольстві.

Звісно, вірити заявам росіян, це навіть не смішно. Вони завжди говорять про мирні наміри, потім провокація та починається добре підготовлена агресія. Або якісь "зелені чоловічки" - тобто російські військові під прикриттям. Та й ці казки про "гарячі голови у Києві" теж далекі від реальності фантазії. Ну не планує Україна якісь силові сценарії - нам це не потрібно. Надто дорого буде коштувати у людських життях такий сценарій. Але попри всі ці казки та пропаганду заява російських дипломатів досить показова. Можливо, Москва так обережно дає зрозуміти, що зовсім не зацікавлена у війні та готова обговорювати дипломатичний сценарій зі збереженням обличчя? При чому збереження обличчя в усіх сенсах…".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...