"Насправді це дуже просто, є списки": Експерт розповів, як окупанти знаходять колаборантів та коригувальників

Генерал-майор СБУ в запасі Віктор Ягун заявив, що РФ знаходить колаборантів та коригувальників через структури проросійських політичних сил в Україні, передають Патріоти України.

"Як відбувається вербування? Та дуже просто. Російські спецслужби мають списки колишніх політичних структур. Починаючи від села і закінчуючи великими містами. Їм не треба шукати якихось коригувальників. Вони мають лідерів цих структур за кордоном і переходять від вищої ланки до нижчої і доходять до останнього села", - сказав він.

За словами експерта, загарбники можуть знайти у будь-якому селі представника тої чи іншої політичної структури. "Якщо з десяти дев'ять відмовлять, то один же погодиться. Власне, СБУ просто змушена перевіряти ті списки, бо воно так і виходить. Як тільки беруть когось з коригувальників або якогось колаборанта - він представник або однієї, або іншої політичної структури. Як на нього вийшли? Через соціальні мережі, через його активність, через колишні контакти його політичних лідерів", - пояснив Ягун.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...