"Насправді ж замовник дебатів не Порошенко, не Зеленський, а ми самі", - журналістка

Це не кандидати мають виставляти вимоги, це ми, громадянське суспільство, повинні були виставити етичні вимоги і червоні лінії кандидатам в президенти.

Мирослава Барчук. Фото: соцмережі.

"Сиділи в ресторані вечеряли, 360° навколо за всіма столами – обговорення дебатів, "аналізів" і регіт. Якщо перебувати всередині цього галасу, то чітко відчувається, що ти частина сюру, добровільний учасник підміни, абсурдного шоу і нахабного тролінгу", - пише Мирослава Барчук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Постячи меми, жартуючи, приколюючись, ми навіть не відчули приниження. Насправді ж замовник дебатів не Порошенко, не Зеленський, а ми! Це не кандидати мають виставляти вимоги, це ми, громадянське суспільство, повинні були виставити етичні вимоги і червоні лінії кандидатам в президенти. Але не змогли. Це вони повинні звітувати перед нами, суспільством.

Те, що відбувається навколо дебатів – це насправді приниження нашої гідності, барські рішення "прийду/не прийду" це від відсутності політичної культури, дефолтної вседозволеності. Це не смішно. Ми даємо зрозуміти, що це проходить. більше того – we are in".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вироблені в Україні системи супутникового зв’язку масово імпортуються до РФ - журналістське розслідування

середа, 8 травень 2024, 23:43

Вироблені в Україні системи супутникового інтернет-звʼязку Gilat SkyEdge масово імпортуються в Росію, де їх можуть використовувати на війні. Про це йдеться в опублікованому у середу, 8 травня, розслідуванні команди незалежних журналістів Слідство.Інфо,...

"Працівник ТЦК на Одещині побив ногами цивільного": у Мережі спростували новий фейк росіян

середа, 8 травень 2024, 23:32

У програмі пропагандистського російського "Первого канала" з'явився сюжет, що на Одещині нібито працівник ТЦК повалив цивільного на землю і побив його ногами. Першим відеофрагмент бійки опублікував Telegram-канал "Одеса INFO", з якого і "вкрали" відео ...