"Настане момент": Ексспівробітник КДБ зробив прогноз, хто може ліквідувати Путіна

Ексспівробітник КДБ зробив прогноз, хто може ліквідувати Путіна

Теоретично Путіна може вбити будь-яка людина, з якою він не боїться спілкуватися. Це може бути патріарх Кіріл або особистий його духівник Тихон Шелкунов. Це навіть може бути Аліна Кабаєва, передають Патріоти України.

Колишній співробітник КДБ і Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов в ефірі "24 каналу" назвав людей, які можуть вбити президента Російської Федерації Володимира Путіна.

"Транзит влади можливий в будь-якій країні, навіть самій людожерській, тому що люди смертні. Путін все-одно помре коли-небудь. Настане момент, коли ця людина піде з влади, і настане ситуація, коли потрібно буде передати владу комусь іншому", - сказав Жирнов.

Він нагадав, що за нормальних умов, конституцією РФ передбачено, що влада тимчасово переходить до прем'єр-міністра, який організовує нові президентські вибори не пізніше ніж через 90 днів після смерті попереднього президента.

"Якщо ненормальні умови... коли його скидають. Путін може організувати теоретично транзит влади за прикладом Єльцина. Він може сказати: я втомився, я йду й ось мій наступник... Дмитро Медведєв... або син Миколи Патрушева - міністр сільського господарства Дмитро Патрушев, Кирієнко, або хто завгодно", - зазначив Жирнов.

"Путін, сам по собі, знаючи його, владу не віддасть. Він хотів віддати цю владу абсолютно спокійно в перші два терміни. Він не збирався залишатися президентом після 2008 року. Потім щось зламалося", - заявив Жирнов.

Він вважає, що в будь-якій диктатурі найчастіше влаштовують переворот.

"Найімовірніша річ, яка може статися в такій ситуації: його вб'ють саме його охоронці", - вважає екс-співробітник КДБ. Зокрема, на його думку, це можуть зробити директор Федеральної служби охорони (ФСО) Дмитро Кочнєв або представник президентської охорони Олексій Рубіжний.

"Ці дві людини постійно знаходяться в контакті з президентом (Путіним) і забезпечують його безпеку", - сказав Жирнов. Їм не обов'язково це робити власноруч, натомість достатньо буде лише віддати наказ людям, які будуть охороняти Путіна.

Ексспівробітник КДБ зазначає, що теоретично російського диктатора може вбити будь-яка людина, з якою він не боїться спілкуватися.

"Це може бути патріарх Кіріл або особистий духівник Тихон Шелкунов. Також це може бути Аліна Кабаєва, або будь-яка людина, що має настільки близькі відносини з російським диктатором", – припустив колишній спецслужбовець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...