Настав час перенести війну на територію Росії, - генерал-майор СБУ

Генерал-майор СБУ в запасі Віктор Ягун вважає, що удари по території Російської Федерації будуть тільки збільшуватись, передають Патріоти України.

"Те, що ми маємо перенести війну на територію ворога, було зрозуміло для військових ще з 2014 року. Можливо частина українського політикуму вважала інакше, але в ЗСУ чудово розуміли, що рано чи пізно це станеться. Валерій Залужний не даремно ж говорив про те, що ворога потрібно знищувати і на його території. Саме тому зараз вже немає ніяких барʼєрів щодо проведення операцій на території РФ", - пояснив Ягун.

Генерал-майор СБУ наголосив, що історія з вибухами на території РФ буде тільки набирати обертів. "Удари по території РФ зараз мають більше психологічний ефект. Шкода, але зараз ми не можемо досягти того ефекту, якого б ми хотіли. Однак слід розуміти, що все тільки починається. Ми демонструємо присутність. Це набагато важливіше на даному етапі війни. Тому я б не радив москвичам не радив розслаблятись. Я думаю, що Москва не останнє місто, яке будуть атакувати", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бійці 92-ї ОШБр під Куп'янськом знищили 40 ворожих бронемашин, що атакували українські позиції (відео)

субота, 28 вересень 2024, 23:25

Бійці підрозділу "Ахілес" із 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка відбили механізовану навалу окупантів на куп'янському напрямку та знищили чи вивели із ладу 40 ворожих бронемашин із 50. Відеозапис із фрагментами бойової роботи українських воїн...

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...