Настя Каменських у відвертому образі виступила на американському ТБ

Українська співачка Настя Каменських продовжує будувати кар'єру за кордоном. На ранковому шоу Despierta America на каналі Univision артистка презентувала свою нову іспаномовну пісню Moloko, яку раніше розкритикували у Мережі, нагадують Патріоти України.

«Здається, це вже стало доброю традицією — презентувати нову пісню в ефірі Despiert America. Сьогодні ексклюзивно розповіла про трек Moloko, який ми випустили разом з Atomic Otro Way, і вперше ексклюзивно виступила в ефірі. Дуже дякую за постійну підтримку мене, моїх проєктів та можливість щоразу нагадувати про мою країну та все, що у нас відбувається», — написала Каменських.

Артистка з’явилася на шоу в Маямі в ефектному і відвертому образі. Співачка одягла металевий топ зі стразами та довгу спідницю. Образ доповнила накидка з пишними рукавами. Каменських також відмовилася від фірмових кучерів і зробила зачіску з кісками. У коментарях думки розділилися: хтось розкритикував зовнішній вигляд артистки та її творчість, а хтось зауважив, що українці мають підтримувати своїх за кордоном.

instagram.com/kamenskux




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...