"Настя вже знайшла іншого": Блогер видав шокуючі подробиці розлучення Потапа і Каменських

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов розставив всі крапки над "і" в історії з розлученням Потапа і Насті Каменських. Він каже, що Потап регулярно зраджував Каменських і вона про це знала, передають Патріоти України.

Як розповів Беспалов на своєму YouTube-каналі, Каменських довгий час грала за правилами Потапа, тому в деяких моментах навіть не намагалася його зупинити. Вона, продовжив блогер, знала всіх дівчат, з якими їй зраджував чоловік. Однак замість того, щоб підійти до них і поговорити, вона намагалася маніпулювати і тиснути.

Після початку повномасштабного вторгнення, коли Каменських повернулася в Україну, каже Беспалов, вона зрозуміла, що ситуація трохи змінилася і що їй потрібно відходити від Потапа. Саме тому вона зараз веде переговори з великим лейблом, який буде займатися її продюсуванням після оголошення про розлучення.

А ось Потап, впевнений блогер, зробить все можливе, щоб утримати поруч з собою Каменських, тому що без неї він не випливе. Крім того, Беспалов, посилаючись на своїх "кошенят", повідомив, що у Каменських вже є новий обранець.

"У Насті є симпатія до одного чоловіка, але Олексій про це не знає. Він сліпо вірить в те, що вона говорить, тому що зараз вона в домінуючій позиції, а він - зламана лапка, намисто, діадема..." - зазначив Беспалов.

Він додав, що поки Каменських і Потап офіційно не розлучаються, тому що є питання щодо майна. "Настя не знайшла фахівця, який допоможе їй відтяпати якомога більше. на Потапа чекає плачевне майбутнє", - підсумував Беспалов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...