"Настя вже знайшла іншого": Блогер видав шокуючі подробиці розлучення Потапа і Каменських

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов розставив всі крапки над "і" в історії з розлученням Потапа і Насті Каменських. Він каже, що Потап регулярно зраджував Каменських і вона про це знала, передають Патріоти України.

Як розповів Беспалов на своєму YouTube-каналі, Каменських довгий час грала за правилами Потапа, тому в деяких моментах навіть не намагалася його зупинити. Вона, продовжив блогер, знала всіх дівчат, з якими їй зраджував чоловік. Однак замість того, щоб підійти до них і поговорити, вона намагалася маніпулювати і тиснути.

Після початку повномасштабного вторгнення, коли Каменських повернулася в Україну, каже Беспалов, вона зрозуміла, що ситуація трохи змінилася і що їй потрібно відходити від Потапа. Саме тому вона зараз веде переговори з великим лейблом, який буде займатися її продюсуванням після оголошення про розлучення.

А ось Потап, впевнений блогер, зробить все можливе, щоб утримати поруч з собою Каменських, тому що без неї він не випливе. Крім того, Беспалов, посилаючись на своїх "кошенят", повідомив, що у Каменських вже є новий обранець.

"У Насті є симпатія до одного чоловіка, але Олексій про це не знає. Він сліпо вірить в те, що вона говорить, тому що зараз вона в домінуючій позиції, а він - зламана лапка, намисто, діадема..." - зазначив Беспалов.

Він додав, що поки Каменських і Потап офіційно не розлучаються, тому що є питання щодо майна. "Настя не знайшла фахівця, який допоможе їй відтяпати якомога більше. на Потапа чекає плачевне майбутнє", - підсумував Беспалов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...