Наступ росіян зупинився не усюди?: Офіцер ЗСУ розповів про найнебезпечнішу ділянку під Покровськом (мапа)

Попри заяви головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про зупинку ворожого наступу під Покровськом, ворог продовжує просування. На одній з ділянок ситуація вкрай небезпечна. Про це заявив офіцер ЗСУ, кавалер ордена Богдана Хмельницького, військовий аналітик Микола Мельник, передають Патріоти України.

"Росіяни продовжують просуватись. Як я і зазначав, росіяни не мають сил для одночасного наступу на Покровськ, Селідово і Курахівку, тому вони обрали один пріоритет і проламують нашу оборону. Із пріоритетних цілей росіяни мають Українськ і Гірник, потім Курахівка. Все доволі логічно, адже це дозволить оточити групу підрозділів, що тримають оборону між Невельським і р. Вовчою", – написав він у своєму Фейсбуці.

На його думку, українське командування вже втратило оптимальний момент для безпечного виведення сил із району Невельского. "Тепер скоріш за все буде Авдіївський сценарій, коли відступ був "контрольованим" лише у звітах батьків-командирів", – написав він.

Разом з тим ветеран зауважив, що поточна ситуація на Покровському напрямку не є катастрофою. "Навіть із гіпотетичною втратою Покровська ми не втратимо Донбас", – наголосив Микола Мельник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Курская операция. Месяц. Итоги. Коротко - Злий Одесит

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:39

За месяц СОУ удалось установить контроль на территории более 1 300 км², тем самым создав буферную зону на границе с Сумской областью. . СОУ заставили оттянуть часть сил и средств РОВ с других участков зоны БД в Украине в Курскую область. По состоянию ...

Єрмак заслав в уряд дуже довірену особу, яка, ймовірно, може обійняти посаду прем'єра, - Юрій Луценко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:01

Юрій Луценко, політик, капітан ЗСУ, зазначив, що один серед з оцих 5-6 менеджерів, який себе серйозно проявив, тепер буде освоюватися в урядових коридорах Кабміну, щоб ймовірно зайняти посаду прем'єр-міністра, і це міністр регіонального розвитку Олексі...