"Наступ з Білорусі буде": Відома тарологиня шокувала прогнозом

Тарологиня, астрологиня Лана Александрова вважає, що наступ окупантів можливий з території Білорусі. Про це вона сказала на ютуб-каналі "Поговоримо", передають Патріоти України.

"Вони реально обговорюють цю тему. Дивіться карта дороги - наступ з Білорусі буде, але не у тому місці, де ми очікуємо. Вони прощупують, моніторять все. І на якесь містечко, де були вже прильоти, будуть йти. І проблема у тому, що є група людей, які за гроші готова провести росіян. Це можуть бути люди "при виконанні". Спроба буде. Я не скажу, що ця спроба буде вдала. Але вони намагатимуться десь прорватись", - сказала вона.

Астрологиня зазначила, що наступ буде поруч із Волинню. Вона додала, що окупанти шукатимуть обхідні шляхи, щоб уникнути українських фотифікацій. "Це ніби не Волинь, але поруч", - сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних составів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...

Не ховайтесь за людей!

п’ятниця, 5 липень 2024, 11:45

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...