Наступ ЗСУ під Запоріжжям: Росія терміново перекидає війська з-під Бєлгорода

Росія у терміновому порядку перекидає війська з Бєлгородської області на Запорізький напрямок фронту в Україні, передають Патріоти України.

"Є інформація про те, що ворог підтягує на Запорізький напрямок значні резерви, як людські, так і техніку. Є полонені з бригади, які до цього були на чергуванні у Бєлгороді", - розповів військовий експерт Олег Жданов.

Він нагадав, що Запорізький (Таврійський) напрямок - на сьогоднішній день "найгарячіший": "Тут ЗСУ ведуть наступальні дії. Закінчується перший тиждень бойових дій на цьому напрямку. Вій дуже важкий. З'явилося відео боїв, не завжди вдалих. Але, тим не менш, у нас і тут все одно є успіхи".

При цьому він згадав населені пункти Лобкове, Левадне, Работине, Вербове та Велику Новосілку, де є просування ЗСУ. "Досить важко, тому що це перша лінія оборони. Тут найбільш мотивовані, найбільші укріплення... Отже,є успіх. Так, він дається важко. Так, це наступ, і втрати будуть як у техніці, так і в людях, на превеликий жаль, але без цього не можна", - заявив Жданов.

При цьому він закликав усіх черпати інформацію з офіційних джерел: "Відео з нашою колоною, яка потрапила на мінне поле і була обстріляна російською артилерією, де був пошкоджений танк Leopard і 5 БМП M2 Bradley, третю добу тиражує російська пропаганда і подає це так, як ніби вони 100 тисяч п'ятсот бойових броньованих машин і танків вже знищили, вже всіх перемогли... Дивіться на наше зведення, в якій кратності втрачає техніку і озброєння рашистська сторона".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обймав, наче рідного: Як Тищенко "заспокоював" нардепа, що отримав підозру за незаконне збагачення (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:15

У Мережі показали цікаву сцену з залу Верховної Ради, де одіозний нардеп Микола Тищенко "заспокоює" свого колегу зі "Слуги народу" Андрія Клочка, коли той щось довго шепоче на вухо Тищенкові. Фото опублікував нардеп Олексій Гончаренко у своєму Telegram...

"Палимо російську техніку професійно": Українські військові потужно зупинили масований наступ окупантів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 20:52

Українські військові з 47 окремої механізованої бригади зупинили ворожий масований наступ. Росіяни застосовують величезну кількість бронетехніки та живої сили. Відповідне відео з’явилося на сторінці 47 ОМБр, передають Патріоти України. На кадрах з віде...