Наступний крок посилення української бойової авіації: Експерт прогнозує передачу Пентагоном найсучасніших винищувачів F-35

Україна може розраховувати на отримання винищувачів F-35 після того, як їй передадуть літаки F-16. Таку думку висловив в етері Еспресо Директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Рябих, інформують Патріоти України.

"Якщо говорити про 128 літаків, які нам потрібно, то не виключено, що це можуть бути не тільки винищувачі F-16. Зокрема, Mirage-2000/5, а також Grippen”, - сказав він.

Рябих зазначив, що Україна планує переозброюватися на західні літаки, і поступово отримуватиме технології для їх обслуговування та виробництва необхідних компонентів.

За словами експерта, Повітряні сили України з часом перейдуть на єдиний тип літака, ймовірно, це буде винищувач 5-го покоління F-35. Він упевнений, що Україна в майбутньому отримає літаки F-35, оскільки питання літаків стосується не тактики, а стратегії. Якщо Україна вже отримала F-16, то її пілоти будуть поступово освоювати інші західні літаки. Завдяки геополітичному положенню України, вона продовжить отримувати новітню західну зброю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дронарі підрозділу «Шершні Довбуша» дірявлять дула російських гармат точними влучаннями (відео)

вівторок, 6 серпень 2024, 23:50

Оператори єгерської бригади демонструють воістину снайперську влучність. Відзначилися бійці рота ударних БПЛА «Шершні Довбуша» 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. Відео опублікували на каналі роти, передають Патріоти України. Дронарі п...

Ворог підняв російський триколор над Нью-Йорком, оборонці України вимушені відступати і з цього міста Донбасу (мапа)

вівторок, 6 серпень 2024, 23:05

Російські військові підняли свій прапор над навчальним корпусом спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №38 у північно-західній частині Нью-Йорка на Донбасі, передають Патріоти України повідомлення DeepState. Збройні сили Російської Федерації про...